0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet corollada da yüksek ihtimalle aynı ampul tipi kullanılıyor.@Kaan Kara (29002) bilirkişi olarak daha doğru bilgi verebilir.Böylece Konumdaki 1000.mesaj bana kısmet olmuş oldu
eski kasa Corollada Tek geri lambası var, belki farklı ampuldür. en garanti yolu sökmekmiş bence
Bugün bekir beyin satın aldığı satıcıdan t15 geri vites cree ledlerin siparişini hazır indirimdeyken verdim. http://www.ebay.com/itm/271746415856
Vay hocam detailing ruhu var sizde de. İşin açığı şu çizik gidericilerin alayını para tuzağı görüyorum. İşin aslı çizik gitmiyor sadece görunurlugu azalıyor hatta pasta vs ile geçirmeye çalışırken diğer sağlam boya yi da aşındırmis oluyorsun. Ha lazım olmaz inşallah ama benim çizikler kabak gibi duruyor çok yadırgamiyorum. Bu arada deri aksamlar için ne kullanıyorsun abi. Meugiars mıdır nedir ondan deme o çak pahalı geliyor bana
http://www.sanalpazar.com/Meguiars-Rich-Leather-Oto-Deri-Koltuk-Temizleyici-450ml__isp24107038talat benim araç full deri. ben bunu kullanıyorum. fiyatıda gayet makul
Talat Hocam bizim arabada Deri yer mi var ki? Benim arabada deri görünümlü tek yer kolumuzu koyduğumuz ortadaki şeyin üstü, oda naylon herhalde Diğer yerlerde Plastik
@Talat Serkes (28471) Sarı renkli şampuanın hemen yanında Turtle Wax ürününü kullanıyorum.23 tl gibi bir fiyatı var.Hem deri için hemde torpido,kapı eşikleri,direksiyon için harika bir ürün.Meguairs aldım ancak daha pahalı olmasına rağmen kesinlikle memnun kalmadım.Turtle wax hem daha ucuz hem daha iyi.uygulamayı kaliteli mikrofiber bezle yapmanı tavsiye ederim.sonucu kesinlikle etkileyen bir faktör.Çizik giderici pasta olayına gelince.sen ne kadar gereksiz görüyorsan ben senden beterdim.ama cidden öyle değil.yada benim araba beyaz diye böyle duruyor.mesela dün akşam indim hem camları temizleyim hemde varsa çiziklere müdahele edeyim diye,iki kapıda saolsun kapı açmayı bilmeyen vatandaşlarımızın bıraktığı izler mevcuttu.bezle sildim çıkmadı.Üstübü ile önce yedirdim çiziğin olduğu yere2-3 dk kurumasını bekle sonra iyice bastıra bastıra sildim.sonuç-->tertemiz hiç bir leke kalmadı.Eğer boya kalktıysa ve tırnak giriyorsa o çiziğe faydası olurmu bilemem.ustalara sormak lazım bu durumu.
Abi bak yine beni iskillendirdin haa. Direksiyon simidi ile vites topuzu deri ya bizim[emoji4] [emoji4]