0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben cok begendim abi.elinize kolunuza fikrinize saglik.tehlikeli bir renk ama gosterisli bir renk.bence cok guzel olmuş. Bendede ayni sikinti vardi isikli vitese dondum bende.orjinaline oldukca yakin şekilde. Ama olmus bu olmuş yani
Çok güzel olmuş renginden dolayı biraz degil çok dikkatli ve özenli kullanmak lazım
Vitesle el freni çok güzel olmuş ama koltuklardaki kilifsa kötü orjinalin içini bilmiyorum birde direksiyonu kaptlamişsiniz galiba kenalarlarda çikinti var güzel durmuyo
Eyvallah kardeşim. Yüreğine sağlık..Mesaj Birleştirildi: Haziran 07, 2014, 19:55:52Beğendiğine sevindim. Kirlendikçe yıkarız Mesaj Birleştirildi: Haziran 07, 2014, 20:00:18Aslında kılıf çok sevdiğim bir şey değil ama. Renk bej, iki tane de çocuk olunca ve bulunduğum yerde koltukları yıkatacak yer olmayınca... Yani mecburiyetten... ancak kılıfları araca özel sipariş verdim sıradan lılıf değil...Direksiyona gelince kendim diktim.
abi haklisin kimse keyfiyen kilif takmiyor zorunluluktan ama vites çok güzel olmuş el frenide sen beğendiysen zaten sorun yok zevkler renkler tartişilmaz
Kiliflarin siparisini nerden verdiniz o belli oluyor zaten bu yapilan islemlerle birlikte fiyat hakkinda da bilgi verirseniz super olur.
Renkte ton farkı da olsa gerçekten orjinal gibi olmuş.Elinize sağlık.
Ben beğendim iyi keyifler.
Çok güzel olmuş elinize sağlık abi. Şu kılıflara sırf airbag yüzünden sıcak bakmıyorum ama çokda güzel duruyor
Tesekkurler bilgi icin uygun zamanda incelicem kilif icin benimde ihtiyacim var cunku.tekrar gule gule keyifle binin insallah
güzel ve uyumlu olmuş e12 hb makyajsız kasa galiba aracınız yanlış olmasın da. onlardaki şu maun kaplamaya gıcık olduğum kadar başka bişeye gıcık olmadım. arabadaki tüm sportiflik ve karizmayı bitiriyo bana göre siz bence onlara da bi el atın
Koltukların özellikle orta bölümleri daha fazla kirleniyor ondan dolayı ortalarını biraz koyu renkten seçtim. kenarları yine açık renk. Airbag için dikim yerleri biraz daha hafif iplikle dikilmiş diye biliyorum. Çocuklarla özellikle uzun yolculuklarda çikolata mı dersin, meyva suyu mu dersin her türlü leke oluşuyor. Hatta bizim kız bir şişe öksürük şurubunu üzerine boca etmişti. Çıkarıncaya kadar perişan olduk. Kılıfa ve LPG ye mesafeli davranıyordum. LPG hala yok ancak kılıfa mecbur kaldık kirlenince çıkarıp yıkayıp tekrar takıyorum. Mesaj Birleştirildi: Haziran 07, 2014, 22:45:01Allah razı olsun.
Evet doğrudur. HB Makyajsız kasa. O maun görünümüne de zamanla gözüm alıştı. El atayım ama nasıl atayım ki? Kaplama yapsam fecahat olur... Göğüsü başka renkle değiştirsem para lazım... Varsa bildiğiniz bir yöntem paylaşırsanız sevinirim...