0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maunlar gibi aynı şekilde alimünyum renkte olanları var makyajlının sol hali anlayıcağın. 60-70 tl bi fiyatı vardı geçen bi sitede görmüştüm. maunları çıkartılabilme gibi bi olayı olursa onlarla değiştirdiğinde çok güzel olur bence bu arada senin araçta sunroof var mı?
Maun bence daha güzel duruyo
çok güzel olmuş...
renkler tatlı bir renk ama araç içindeki diğer renkler arasında sırıtmış biraz kirlenincede daha iyi olacağını sanmıyorum. yinede yapılan işin kötüsü olmaz elinize sağlık
Çok güzel olmuş maşallah emeğinize sağlık
Aynı malzemeden kapı içlerini de yaptırın bence.. çok hoş olur aracınıza değer katar güle güle kullanın..
İnanır mısınız aynısını ben de düşünüyordum. Kapi sokumuna bir bilebilsem...
Genel olarak süper ama kılıflar daha iyi olabilirdi düşüncesindeyim
Arabada çakmak olmasi bence saçma direk insanlari teşvik ediyorlar arabada sigara için diye sigara içiyorum ama örnek bir uygulama olmuş
BMW gibi sigara donanımı seçeneği istiyoruz.
ben de düşünüyordum böyle birşey makyajlı aurislerde de çok gereksiz bir yerde ve hem kullanmıyorum hem de tipsiz gözüküyo nasıl temin ettin abi bunu ? yapımında ekstra bişey gerekiyor mu bir de?
Bence de çok gereksiz ve çok sırıtan bir bir yerdeydi ve tek bir amacı vardı tamamen sigara... İnternetten aldım isterseniz link verebilirim. Yapımında görselliğe göre ekstradan bir şeyler yapılıyor. Bu çakmaklık orijinaline göre biraz daha en ve boy olarak büyük ancak yuvaya tam oturuyor. Ancak kapak yükseklik ayarı için kesme biçme yapabilirsiniz. Ben yaptım çünkü hiç müdahale etmeseniz kapak o yuva kısmında çok dipte kalıyor ve çirkin duruyor. Ondan dolayı alttan beslemeniz gerekir Bundan dolayı da çakmaklığın plastik parçalarından bazılarını düzenli bir şekilde kesmek gerekir... Bir iki foto daha ekleyeceğim.
Gule gule kullanin bana lazim oluyor açıkçası hatta bende daha guzelini bulup takmayi planliyorum