0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanki döndürülerek çıkarılacakmış gibi 2 çentiği var, hafif hafif turlar yaparak döndürerek denedininz mi? Belki içerden tırankaların kurtulacağı bir boşluğu vardır. Eğerki kanırtarak çıkartılanlardansa bir daha eskisi gibi sağlam tutmuyor çıkanlar
çok döndürdüm çıkmıyor dübel gibi tırnakları var yarıya kadar söktüm sonra başı kopacak sandım bıraktım
Dübeller gibi tırtıklı bişi ise dediğim gibi hiç elleme Ali Hocam, söktükten sonra eskiler neredeyse kullanılmaz oluyor. Bende bugün AKÜ taktırdım yeni, o plastik perçinlerin bas çıkar olanları (servislerde 2-3 TL tanesi) koptu gitti başları çıkartacaz derken.
Şu ebay alibaba vb netten alış verişler nasıl yapılır bi bilsem cesaret edip girişeceğim ama güvenemiyorum nedense. Seni böyle hayran hayran takip ediyoruz artık bizde alışverişlerinde. Eğer ki böyle bişiler alacak olursan oralardan bizede haber ette bende senden alayım Akü ne marka çıktı? Benimkisi TOYOTA yazılı VARTA akü idi, 3 yılda öldü, ama hata bende herhalde güvendim aküye, benim araç nerdeyse her park edişimde 3-4 hafta ellemeden yatar. Am bu sefer ki 4. yada 5. gününde öldü. Hatta hiç bir can çıkma belirtisi vermeden, maşallah diyordum düğmeye bastımı çalışıyordu her seferinde ama bu sefer kapıları bile açamadan gitti
Buradaki VARTA bayisi kampanya yapmış 125 TL ye aldım. Tam zamanında ölmüş benim Akü Aklınızda bulunsun
Evet 125 TL. Bu akü 12V 60 Ah....üzerindeki akü verilerinden http://www.varta-automotive.com/en-gb/products/automotive/blue-dynamic/560-408-054Bende sanki eski aracımın aküsünü 150 - 200 TL lerde gibi hatırlıyordum. Akü bitince canım sıkılmıştı bakalım kaça mal olacak diye ama sevindim sabah sabah.
e baya bakın bende akü ne marka bakayım diye sökmüştüm benimde o düğmeli zımbırtı kırık ya bozulsa bile ucuz bir şeydir yenisi alınıp takılır ama bi beceremedim gitti
Ali bu kasada en çok sen sağını solunu kurcalıyorsun. Takipteyim, dikkatimi çekiyor
Bu modellerden herhalde. Kanırtarak sökmekten başka çaresi yok. Çevirerek çıkacaklardan değilmiş
Selamlar Ali hocamyarıya kadar geldiysen cek elinle çıkar artık sorun olmaz tabiki tutuna tutuna gelecek yoksa koca örtüyü nasıl tutsun bagaj altında.Olmadı bir karga burunla alttan gir kaldırac misali kaldırarak çıkart korkma kopsada bir tanesi kopar oda 50 krş yaklaşık tanesi.olmadı akşam yalova ya geçeceğim resim çekip koyarım akşam sökülümü ile ilgiliSelamlar