Gönderen Konu: Bagaj koruması nasıl sökülür Yardım/Düğme-Klips resimleri konu içerisinde...  (Okunma sayısı 4861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi

Malum geri vites lambasını cree led yapmak için sökmek gerekiyor lambaya ulaşık kaç cm boşluk var ona göre cree led almak istiyorum.Sabah indim siyah şeyleri biraz penseyle döndürüp çekmeye çalıştım ama çıkmadı zorla kanırıp mı çıkaracağım bilemedim.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Sanki döndürülerek çıkarılacakmış gibi 2 çentiği var, hafif hafif turlar yaparak döndürerek denedininz mi? Belki içerden tırankaların kurtulacağı bir boşluğu vardır. Eğerki kanırtarak çıkartılanlardansa bir daha eskisi gibi sağlam tutmuyor çıkanlar :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Sanki döndürülerek çıkarılacakmış gibi 2 çentiği var, hafif hafif turlar yaparak döndürerek denedininz mi? Belki içerden tırankaların kurtulacağı bir boşluğu vardır. Eğerki kanırtarak çıkartılanlardansa bir daha eskisi gibi sağlam tutmuyor çıkanlar :tamam:

çok döndürdüm çıkmıyor dübel gibi tırnakları var yarıya kadar söktüm sonra başı kopacak sandım bıraktım
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
çok döndürdüm çıkmıyor dübel gibi tırnakları var yarıya kadar söktüm sonra başı kopacak sandım bıraktım

Dübeller gibi tırtıklı bişi ise dediğim gibi hiç elleme Ali Hocam, söktükten sonra eskiler neredeyse kullanılmaz oluyor. Bende bugün AKÜ taktırdım yeni, o plastik perçinlerin bas çıkar olanları (servislerde 2-3 TL tanesi) koptu gitti başları çıkartacaz derken. :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Dübeller gibi tırtıklı bişi ise dediğim gibi hiç elleme Ali Hocam, söktükten sonra eskiler neredeyse kullanılmaz oluyor. Bende bugün AKÜ taktırdım yeni, o plastik perçinlerin bas çıkar olanları (servislerde 2-3 TL tanesi) koptu gitti başları çıkartacaz derken. :argh:

e baya bakın :) bende akü ne marka bakayım diye sökmüştüm benimde o düğmeli zımbırtı kırık :rofl:

ya bozulsa bile ucuz bir şeydir yenisi alınıp takılır ama bi beceremedim gitti :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Şu ebay alibaba vb netten alış verişler nasıl yapılır bi bilsem cesaret edip girişeceğim ama güvenemiyorum nedense. Seni böyle hayran hayran takip ediyoruz artık bizde alışverişlerinde. Eğer ki böyle bişiler alacak olursan oralardan bizede haber ette bende senden alayım :tamam:

Akü ne marka çıktı? Benimkisi TOYOTA yazılı VARTA akü idi, 3 yılda öldü, ama hata bende herhalde güvendim aküye, benim araç nerdeyse her park edişimde 3-4 hafta ellemeden yatar. Am bu sefer ki 4. yada 5. gününde öldü. Hatta hiç bir can çıkma belirtisi vermeden, maşallah diyordum düğmeye bastımı çalışıyordu her seferinde ama bu sefer kapıları bile açamadan gitti :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Şu ebay alibaba vb netten alış verişler nasıl yapılır bi bilsem cesaret edip girişeceğim ama güvenemiyorum nedense. Seni böyle hayran hayran takip ediyoruz artık bizde alışverişlerinde. Eğer ki böyle bişiler alacak olursan oralardan bizede haber ette bende senden alayım :tamam:

Akü ne marka çıktı? Benimkisi TOYOTA yazılı VARTA akü idi, 3 yılda öldü, ama hata bende herhalde güvendim aküye, benim araç nerdeyse her park edişimde 3-4 hafta ellemeden yatar. Am bu sefer ki 4. yada 5. gününde öldü. Hatta hiç bir can çıkma belirtisi vermeden, maşallah diyordum düğmeye bastımı çalışıyordu her seferinde ama bu sefer kapıları bile açamadan gitti :)

çok kolay ingilizce bilgim sıfırdır yani herkes yapabilir ve bir alışırsan bağımlılık yapar bence biraz cesarete ihtiyacın var :)

bende de varta yazıyordu bende pek beğenmedim aküyü zayıfladı gibi kışa girelimde bi mutlu akü alırım :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Buradaki VARTA bayisi kampanya yapmış 125 TL ye aldım. Tam zamanında ölmüş benim Akü  ::) Aklınızda bulunsun  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Buradaki VARTA bayisi kampanya yapmış 125 TL ye aldım. Tam zamanında ölmüş benim Akü  ::) Aklınızda bulunsun  :tamam:

125 mi
ben geçen sene torosa mutlunu aküsünü 200 tl ye almıştım kaç amper akü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Evet 125 TL. Bu akü  12V 60 Ah....üzerindeki akü verilerinden http://www.varta-automotive.com/en-gb/products/automotive/blue-dynamic/560-408-054

Bende sanki eski aracımın aküsünü 150 - 200 TL lerde gibi hatırlıyordum. Akü bitince canım sıkılmıştı bakalım kaça mal olacak diye  ama sevindim sabah sabah.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Evet 125 TL. Bu akü  12V 60 Ah....üzerindeki akü verilerinden http://www.varta-automotive.com/en-gb/products/automotive/blue-dynamic/560-408-054

Bende sanki eski aracımın aküsünü 150 - 200 TL lerde gibi hatırlıyordum. Akü bitince canım sıkılmıştı bakalım kaça mal olacak diye  ama sevindim sabah sabah.

:rofl:ama ben varta almam gibi, torosumdan 7 yıllık mutlu akü çıkmıştı geçen sene sabahları soğukta 20 sn marş basmadan çalışmazdı hergün :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Ha bu arada MUTLU yada 140 TL dedi yetkili satıcı.  :tamam: Ama hangi modeli bilmiyorum. Tek model var zaten dedi telefonla görüştüğümüzde .Benim eski arabada MUTLU asit fışkırtıp heryeri batırmıştı. Ondan dolayı pek tercih etmek istemedim.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 2008 AVENSIS 1.6 COMFORT
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '08
  • 33 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
e baya bakın :) bende akü ne marka bakayım diye sökmüştüm benimde o düğmeli zımbırtı kırık :rofl:

ya bozulsa bile ucuz bir şeydir yenisi alınıp takılır ama bi beceremedim gitti :wacko:
bide bu steye bakın arkadaşlar lazımolan her türlü klips mevcut uygun fiyata servislere para kaptırmayın
http://www.reyondanal.com/arama?tip=1&word=klips+toyota+avensis&kat=0&submit=&syf=3
DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ, EĞRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ....
edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ali bu kasada en çok sen sağını solunu kurcalıyorsun.  :)
Takipteyim, dikkatimi çekiyor :)
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
çeyrek tur çevirince boşlayacak şekildeki klipslere benzettim ben bunları ama herşeyi de denedim diyosun abi |-\
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Bu modellerden herhalde. Kanırtarak sökmekten başka çaresi yok. Çevirerek çıkacaklardan değilmiş  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Ali bu kasada en çok sen sağını solunu kurcalıyorsun.  :)
Takipteyim, dikkatimi çekiyor :)

abi huyumdur kettle bile alsam tüm özelliklerini kullanan adamım öyle bi psikolojim var aracın orijnalliğini bozmadan her şeyini kendimce daha iyi yönde düzenlemek isterim birde ilk arabam haliyle insan biraz kişiselleştirmek istiyor.Her şei buraya konu açıyorum bazıları kızabilir ama yapmak isteyenlere kaynak olsun diye açıyorum konuları.Hani bir kiş faydalansa kardır :D Malum meslek öğretmenlik olunca ufak bir bilgiyi bile paylaşmak yeni şeyler öğrenmek öğretmek istiyorsun :D

Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2014, 11:11:38

Bu modellerden herhalde. Kanırtarak sökmekten başka çaresi yok. Çevirerek çıkacaklardan değilmiş  :tamam:

kanırdım yarısı çıktı ama sonra kafası kopacak sandım. kanırtırken de döndürdüm belki punduna getiririm diye ama nafile buna y şeklinde demir lazım tam oryasını düğmenin içine getirip kanırmalı ancak çıkar ;)

ümit hoca söktüm demişti daha önce ama konuya yazmıyor  ::) :-[ :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1410 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Selamlar Ali hocam
yarıya kadar geldiysen cek elinle çıkar artık sorun olmaz tabiki tutuna tutuna gelecek yoksa koca örtüyü nasıl tutsun bagaj altında.
Olmadı bir karga burunla alttan gir kaldırac misali kaldırarak çıkart korkma kopsada bir tanesi kopar oda 50 krş yaklaşık tanesi.
olmadı akşam yalova ya geçeceğim resim çekip koyarım akşam sökülümü ile ilgili
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Selamlar Ali hocam
yarıya kadar geldiysen cek elinle çıkar artık sorun olmaz tabiki tutuna tutuna gelecek yoksa koca örtüyü nasıl tutsun bagaj altında.
Olmadı bir karga burunla alttan gir kaldırac misali kaldırarak çıkart korkma kopsada bir tanesi kopar oda 50 krş yaklaşık tanesi.
olmadı akşam yalova ya geçeceğim resim çekip koyarım akşam sökülümü ile ilgili
Selamlar

hocam çok iyi olur fotoğraf bu arada Allah razı olsun herkese hiç çekinmeden üşenmeden yardımcı oluyorsunuz :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Valla kendi adıma kızmıyorum,hatta birşeyler öğreniyorum sizden.Bu anlamda uygulamasam bile hoşuma gidiyor. Şu lambayı tak da,verimli olursa bizde montaja başlayalım.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.