0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla kendi adıma kızmıyorum,hatta birşeyler öğreniyorum sizden.Bu anlamda uygulamasam bile hoşuma gidiyor. Şu lambayı tak da,verimli olursa bizde montaja başlayalım.
haha lamba takma konum paralı olcak ona göre şu döşemeyi bir söksem bakacağım ama dün dışarıdan bir göz gezdirdim çukur gayet derin led lamba sığar diye düşünüyorum 2 adet sipariş geçeceğim inşallah biraz daha araştırayım
Ali Hocam,Elin değmişken o geri vites lambasının yandığı yerdeki koyuluk gideriliyormu bir baksan. Mesela normalde bezaymıştır belkide üstüne içerden kaplama gibi birşey yapıştırılmış olabilirmi ki? Onun beyaz olmasıda fayda sağlar aslında hiç lamba değiştirmeden, belki galiba sanırsam
bende dikkat ettim o beyazlık biraz kara gibi maksus mu yaptılar bilemedim göz almasın falan diye
yarıya kadar geldi ise çek çıkar son boğum kendi kurtulmasın tırnaklıdır ben sökmüştüm plaka lambalarını değiştirirkendikkat etmen gereken çekerken fırlayıp kaybolmasın neden lamba ugraşıyorsunuz ben gece görüşlü kamera aldım ve birde ekran süper oldu
Selam arkadaşlar,is yoğunluğu nedeni ile yazamadım özür dilerim.avensis bagaj manto klipsleri ile ilgili resimleri yayınlıyorum umarım geç olmadı işinize yararyalova'dan selamlar.Önce klips yarığına girecek bütüklükte düz bir tornavida ile elinizi manivela gibi kullanarak mümkün olduğu kadar kaldırın tık-cırt ,pırt seslerine aldırmayın nedenini sökünce anlayacaksınız.daha sonra iki parmak yardımı ile dışarı doğru çekin.ve işte sonuç:))Umarım işinize yarar.
Bu ve benzeri klipsler tornavida ile söküldügünde genelde zarar görüyor.O nedenlede buna benzer bir ürünü kullanmanızı tavsiye ederim.http://www.reyondanal.com/tornavida-klips-sokucu-tio-t04-0017-pmu10749
Aynı siteye göre 60 Adet klips yapar hocam
Sizin gibi bu işlerle uğraşanlar için ideal bir alet, parasını kurtarır. Ama bu klipsleri serviste taktırırsak 20 klips ediyor o zaman gene sizin alete dönmekte fayda var. Ben bu klipslerden alınan paraya taktım yahu. Bir daha koparsa direk vida ve dübel kullanmayı düşünüyorum. Hatta alçıpan dübeli