0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir o paraya discovery mobile alabilirsin , dis kasa plastigi iyi degil ucuz duruyor bence ama performansi iyi , 1 ay oncede anneme samsungun 2 hatli bir telefonunu aldik ekran sanirim 4.7 incti gayet guzel telefon performansida iyi diyebilirim
General mobile discoveri 16 gb 725 tl mi o civarda özellikler s3 ayarında güzel telefon
sony xperia p,s,u alınabilir bence .discovery den daha güzel bence
sonyi kesinlikle tavsiye etmiyorum bir arkadaşım aldı telefon özelliklerini yansıtmıyor çok yavaş. Bende GMDiscovery var Sonyden çok daha başarılı. Ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım hiç pişman değilim ve özellik olarak çok iyi. Eksi yönü foto çekimi samsung kadar kaliteli değil ancak fiyat ve özellik bakımından karşılaştırdığında alınabilecek en iyi telefon.
casper via var güzel özellikleri var 700 tl civarı fiyatı var general mobile dan da her türlü iyidir bi bak abi isterssenbak bir de bunu gördüm hb de http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-moto-g/productDetails.aspx?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946&SKU=TELCEPMOTMOTOG-S iyi özellikleri var işini görür fazlasıyla diye düşünüyorum
Ekranı biraz büyük ama (6 inç) dark p60 ta bir seçenek. Ben kullanıyorum gayet güzel. Fiyatı yaklaşık 650 lira
Uzun vadeli dusunuyorsaniz Moto G, yok ben alo alo derim 2015'e yeni telefonla girerim derseniz Discovery.
Evet ufuk abim benden önce yazmış discovery: gionee elife e3 olarak geçiyor discovery elite ise e7 olarak geçiyor. Telpa istanbul merkezinde çalışan tanıdıklarınız varsa sorabilirsiniz. Discovery elite çöplüğü olmuş. Benim arkadaşım kvk da çalışıyor orayada telefon gönderiyorlar ve bizzat görmüş. Uzun süreli kullandığım akıllı telefonlar şunlar: Samsung aceGm discoveryLg g proSamsung note2Samsung galaxy s3Sony z1İphone 5 Son 2 telefonu şuan kullanıyorum. Şunu söyleyebilirim discovery gibi berbat bir telefon görmedim. Telefonu servise vermek istemiyordum. Daha 1 ayı doldurmamıştı. Telpa telefonu asla açmıyor. bir arayın isterseniz arkadaşımla versem telpaya telefonun anakartı dışında herşeyi değişmesi gerekiyordu telefonun anasını ağlatırlardı. Sana tavsiyem 2. El temiz s3 al bekir. Hem mtk işlemci yok rahat olursun
discovery konusunda şanssızlık yaşamışsın belli... Ben 10 aydır hiç bir problem yaşamadan kullanıyorum. Beraber aldığım arkadaşım da aynı şekilde. Ama şarj girişini 2 kez değiştiren arkadaşım da var yalnız ben bir yerde okuduğum tavsiye üzerine kendi şarj aletini hiç kullanmadım. Sanırım problem bazı serilerin şarj aletinin ucunda.
Discovery konusunda sıkıntı yaşayanları duyuyoruz. Ancak biz de altı aydır kullanıyoruz hiçbir sorun çıkarmadı. Şuan kullandığım note2 den daha hızlı internete giriyor diye düşünüyorum. Ekran kalitesi de gayet iyi.
İlke yorumun için sağol s3 bulabilirmiyim 700 tl ye 2.el alıcam sonuçta s3 olursa sorunsuz birşey bulabilirmiyim , birde discovery kullanan arkadaşlarım var sorun olmadığını söylüyor iyice kararsız kaldım faruk abi telefonda gps kullanıyormusun çalışmama sorunu duydum da Mesaj Birleştirildi: Haziran 07, 2014, 11:07:22abi discoveryden memnumsunuz bir sorunu var mı ? kamera kalitesi nasıl ?