0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet kullanıyorum, hiç bir sorunum yok. Bazı yerlerde gpse bağlanmıyor ya da çok geç bağlanıyor gibi şikayetler de var. Onun çözümü de yine telefonun kendi gps ayarlarında. ilk aldığımda geç bağlanıyordu sonra yine bir yerde okudum ki ayarların içinde aktif edilecek yerler varmış meğer.Ayrıca çok yakında android 4.4 kitkatta geliyor telefona.
Ilke bu kadar telefonu hangi ara kullandında uzun süreli diyosun )Bekir kardeşim ikinci elin temizini bulursan s3 al ama yok güvenemem sıfır olsun diyorsan discovry güzel bir seçenek. ayrıca ince tasarımı artı avantaj.
abi discoveryden memnumsunuz bir sorunu var mı ? kamera kalitesi nasıl ?
yorumun için teşekkürler abi discovery de yoğunlaşayım ,birde şarj soketi sorunu varmı sizde kamera pembeleşmesi filan kaç gb sizinki
S3 mini telefonunu eşime aldım pişman oldum 8 gb dahili bellek cok yetersiz (sd karta uugulamaları taşımak gerekiyor.) Cok kasıyor. 1500mah şarj akşam olmadan bitiyor. (Akıllı telefonda şarj çok önemli) 5mp kamerada çekim kalitesi zayıf. 2.el s3 alabilirsin 4.3 android güncellemesiyle telefon stabilleşti. Ben note 2 kullanıyorum büyüklük problem derdim yok diyorsan note 2 al (2.el)
discovery konusunda şanssızlık yaşamışsın belli... Ben 10 aydır hiç bir problem yaşamadan kullanıyorum. Beraber aldığım arkadaşım da aynı şekilde. Ama şarj girişini 2 kez değiştiren arkadaşım da var yalnız ben bir yerde okuduğum tavsiye üzerine kendi şarj aletini hiç kullanmadım. Sanırım problem bazı serilerin şarj aletinin ucunda.
Ya bu samsung gear note2 ile uyumlu mu almayi düşünüyorum ikinci elleri baya uygunda
4.3 güncellemesiyle uyumlu hale geldi. 4.4 güncellemesi bu ay verdiler. Sitelere de baktım uyumlu diyor.
4.4.2 yuklu simdi baktim güncelleme geldi de herkese bana mi gelmedi yoksa daha yayinlanmadi mi
Tekrardan karşınızdayım fazla dayanamayıp discovery 16 gb aldım ilk izlenimlerim güzel fiyatına göre ürün, ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacak şuan tek eksi yönü gece çekimi biraz - puan aldı benden onun haricinde telefon güzel gibi herkese öneri ve görüşleri için teşekkürler kullandıkça bilgi aktarmaya çalışırım
Ipad bozuldu simdi elimde açilmiyor garantisi var hala bilkom garantili bilkoma hiç işi düşen oldu mu akşam akşam canim sıkıldı