0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı olayın benzerini iki gün önce yaşadım, evimin önüne parkettiğim arabamın arka camın sileceğinin sert plastiğine sigara izmaridi gelmiş. Sokakta bağıra bağıra biraz eleştirdikten sonra sildim ama gerçekten çok ters bir durum. Siz sakinliğinizi koruyun lütfen, böyle sorumsuz insanlarla tartışarak kendinizi yormayın. İnşallah çok ciddi bir hasar yoktur araçta.
binanızda genç biri (yani lise öğrencisi yada yeni bitirmiş,sınava hazırlanan kimse) var mı? onlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.izmariti dışarı atıyorsa ailesinden gizli içiyordur.gece geç saatlerde yada evde kimse yokken içiyordur.ben tecrübeyle yaşadım biliyoruz o zamanları.ama o tarz şeyler yapmadım.kapı koluna çikolata koyanı gördüm ben.o çikolata kabuğuyla arka kapı koluna neden sıkıştırılır? millet manyak.görünce erinme maşallah de,çok istiyorsan inşallah de.millet rahatsız çekemiyor yada çekmek mi istemiyor anlamıyorum.
bu olay birtek sigara olayı degilki.ben daha beterini yaşadım sakız yapıştıran olmuş arabaya.güneşte o bir güzel oturmuş arabanın üstüne.neyle silsen çıkmadı kabası çıktı ayrıntısı çıkmadı.boyaya zarar vermeden binbir türlü işkence çekerek kazıdım onu ordan.
Üzmeyin kendinizi sakin olun, hüsnü zan esastır. Olmuş bitmiş, şimdi siz o adama kızsanızda .övsenizde olan olmuş. Sabır sabır sabır...