Gönderen Konu: Sigara içenler lütfen kulak veriniz!  (Okunma sayısı 6254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Sigara içenler lütfen kulak veriniz!
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2014, 00:47:37 »
Geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın dediğiniz gibi olacak ya yanabilir bile...

binanızın girişine yada asansöre bununla ilgili not asabilirsiniz.yada yöneticinizle  konuşun bu konuyu dile getirsin.

Bende benzerini diyecektim kocaman bi kartona dileklerini kocaman yaz yaptığı insanlıktanda bahset illaki haberi olacaktır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2014, 00:47:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2014, 00:55:44 »
Bi olay daha var bizim binada birinin arabasini üzerine insan dişkisi atmişlar sitenin girişine yazi asmişlar orda okudum  adamin arabasina biri pislik atmiş  şimdi aklima geldi buda bizim bina vukatli bu konuda

Sizin binadan da atılmadık kalmamış :) Sigara atanların eli ayağı öpülecek nerdeyse sevinecek insan :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 05, 2014, 01:24:05 »
Benimde başımdan benzer olay geçti. İki kez aracın üstüne sigara atmışlar ve silecek lastiklerini iki kez değiştirdim. Bir defasında ki beni en çok sinirlendiren durumdur, aracı kendi park yerimize par kettim. Tam araçtan indim, yanıma sigara izmariti düştü. Kafama bile düşebilirdi, tahmin ettim aracın silecek lastiğini yakan kişinin aynı olduğunu ama bir türlü bulamadım.
Bizim memlekette böyle pis insanlar var işte, dövsen dövülmez sövsen sövülmez. Biz adam olmayız kardeşim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 05, 2014, 03:34:29 »
Geçmiş olsun hocam.

Birebiri benim de aracıma, aracı aldığım hafta uygulanmıştı, üstelik bunu yapan da haset/kıskanç/ ..... eniştemdi.

Aynı gün içerisinde ilkinde sizinki gibi sileceklerin olduğu kısma atmış, ufak bir kısım erimişti. "Dalgınlığa gelmiştir" diyerek bir şey demeden izmariti aldım. Ardından ikinci vukuatını 15 DK sonra izmariti tavana atarak yaptı ve küçük bir iz oluştu.

Aynı gün, farkettiğim gibi kendisini tüm mahalleye rezil etmekle kalmayıp, o günden beri de konuşmuyorum. Hatta sinirimi alamayıp, 1 hafta boyunca onu nerede gördüysem bu olayı devam ettirdim. İnsan kendini böyle zamanlarda belli ediyor.

Diyeceğim şey; bunu benim kendi akrabam yapmışken, ben kendisiyle kavga etmeyi göze aldım. Sizin aracınıza yedi kat eller bunu yapıyor.
Bu olay bilinçli veya bilinçsiz yapılsa da bir uyarı gerektiriyor. Allah göstermesin, o araç yansa hesabını kim verecek ? İlk önce hatalarını kabul etmeyeceklerdir, sizlerin de "Kesin siz yaptınız, biliyorum" tarzında yaklaşmamanızı tavsiye ederim. Tatlı dille, hatta olaya afedersiniz  "safa yatarak" yaklaşsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Sizi çok iyi anlayabiliyorum, içiniz içinizi yiyiyor.

Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 05, 2014, 08:00:29 »
binanızın girişine yada asansöre bununla ilgili not asabilirsiniz.yada yöneticinizle  konuşun bu konuyu dile getirsin.
Zaten topu topu üç olası komşu var. Hepside bizi gayet iyi tanırlar. Babam haftasonu hepsine tek tek söyleyecek. Bulduğuna yapıştıracak ifadeyi. Yüzlerine söyleyecek. Bakalım kim alınacak. Ben yanında olamayacağım maalesef hem dükkanımdayım hemde büyük ihtimal kavga çıkar. Hayırlısı.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2014, 08:41:11

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 05, 2014, 09:19:54 »
Geçmiş olsun . Diyecek çok şey var ama ne desek boş . Allah size sabır versin böyle komşu ile yaşamak kolay değildir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 05, 2014, 10:01:50 »
Geçmiş olsun . Diyecek çok şey var ama ne desek boş . Allah size sabır versin böyle komşu ile yaşamak kolay değildir .

tek tek söylemiyorum her birinizden Allah razı olsun. böyle durumlarda çok sıkıntılanıyorum kendimi tutamıyorum. böyle durumlarda en büyük lafım "ayıp" tır benim. kocaman bir AYIP. insanlar bir amel işlerlerken en kötü şu şekilde düşünmeliler. "ya ben bunu yapıyorum ama aynısını bana veya sevdiğime, aileme yapılsa acaba tavrım, hareketim ne olur?" bir insan kendine bu soruyu sormazsa böyle sıkıntılı sonuçlar her zaman için doğacaktır maalesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 05, 2014, 10:16:08 »
tek tek söylemiyorum her birinizden Allah razı olsun. böyle durumlarda çok sıkıntılanıyorum kendimi tutamıyorum. böyle durumlarda en büyük lafım "ayıp" tır benim. kocaman bir AYIP. insanlar bir amel işlerlerken en kötü şu şekilde düşünmeliler. "ya ben bunu yapıyorum ama aynısını bana veya sevdiğime, aileme yapılsa acaba tavrım, hareketim ne olur?" bir insan kendine bu soruyu sormazsa böyle sıkıntılı sonuçlar her zaman için doğacaktır maalesef.

Fazla kafanıza takmayın (takılmayacak gibide değil) çok şükür kimseye ve arabaya bir şey olmamış ufak bir yanık ile atlattığınıza şükredin . Düşünme konusunda ise bu varlıklar insan olmadığından biraz zor düşünürler ben böyle şeyler başıma geldi mi Allah bildiği gibi yapsın deyip geçiyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2014, 11:53:50 »
Geçmiş olsun maalesef böyle düşüncesiz insanlar var ve onlarla yaşamak zorundada kalıyoruz.Benimde ilk arabamın üzerinde devamlı yumurta bulutordum yaz günü atılan yumurta o sıcakta arabanın üzerinde pişip boyaya işliyordu.ben hep yaz oldugu için kuşlardan şüpheleniyordum.sonradan muhabbet esnasında komşunun küçük kızı annesinden gizli yumurtaları yememek için balkondan aşagı benim arabanın üzerine atıyormuş.arabayı sattıgımda yumurta izleri hala boyanın izleri araba üzerinde duruyordu.arkadaşımın kızı büyüdü şimdi evlendi ne zaman karşılaşsak yumurtacı begüm diye muhabbeti geçer
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 05, 2014, 14:15:26 »
Size gecmis olsun.Hos bir durum değil yaşanan.
Ben daha değişik bir şey yasadım.Önde ki aracın sürücüsü izmaritini dışarı attı havada uçan izmarit benim camımdan  içeri girmişti.Allah'tan bana gelinceye kadar ki sürede sigara sönmüştü
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • 18 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 05, 2014, 14:36:34 »
Geçmiş olsun arkadaşım, karaktersiz insanlar her yerde var ister bilerek ister bilmeyerek olsun insan biraz düşünür birincisi sigaranın balkondan atılmayacağını bilmek gerek. Benim korkum yazın camı açık bırakmak dengesizin biri arabanın içine izmarit atar diye aracın camını hep kapalı tutarım adana sıcağında park halindeyken. Canınız sağolsun

Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2014, 14:37:47
Bu durumda araç alev alsa ve yangın çıkarsa kasko ne yapar acaba.
 >:(
:-)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 05, 2014, 22:17:49 »
mübarek perşembe gecesi ben bir şey demiyorum çok günaha gireceğim çokkk..

geçmiş olsun  yöneticiyle görüşün adamdan eminseniz beraber gidin kapısına

o gelmezse en az 2-3 kişi kapısına gidin kavga gürültü yapmayın adam akıllı uyarın polise şikayet edeceğim deyin görüntünüzü kaydettim deyin.

***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah