0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende çok gördüm o sitede abi Ama birisinin almasını bekliyorum eğer gerçekten güzelse bende alacağım.
ben bunlarla askerde tanıştım biraz sıkıntılı bir komutamız vardı onun nöbetlerinde epey bir denk gelirdik bu fenere biz askerlik bitince aldım direk piyasada bunlardan var ayrıca yurtdışına gerek yok.babam elektrikçi benim ben ucuza temin etmiştim ama türkiyedeki fiyatlarını bilmiyorum açıkcası
Dunyaya geldıgımden bellı tek hayalım bu fenerdı.Ne e ev ne araba ne ..... Tek hayalım bu fenerdı.
orda daha zor askerlik diye duyardm hep.ama askerde bu fenerle iyi tanıştık yani peh iyi anılarımız olmasada bu fenerle valla yanılmıyorsam ankaradan ulustan buldu bunu..parçacı orda çünkü ondan eminim.
hocam tr de daha ucuzunu bulmak bence zor diye düşünüyorum istanbuldakiler doğubanka bakar belki amabiz nerden bulcaz
Doğubankta güzel aletler var fakat fiyatlar uçuk abi. Karaköyde dolaştım elektronikileri hepside baya para istiyor
http://www.aliexpress.com/item/UltraFire-E26-Hard-anodized-CREE-XM-L-T6-2000Lumens-5-Mode-CREE-LED-Flashlight-Torch-T6/1241281343.htmlbundan aldım pili daha güçlü ve şarj cihazı da varisterseniz 3 aa pille çalışıyor aparatı var isterseniz 3.7 vlık tek pil var 6200mah yazıyor ama 4000 mah olsa bile yeter 1 saat yans bile kar olmadı 3 adet şarjlı aaa pil alınır
Bisiklete alacam bende boyut olarak mumkun oldugunca kucuk boyutlarda sure olarak da 3 saat falan gidecek bi tane tavsiye eden olsa da bizde alsak