0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hehh tamda ben yazacaktım verdiğim linkteikini 1 sene önce 50tlye aldım herkes çok memnun bisikletçi oldugumuz için cogu arkadaş benzer ürünler alıyor daha iyisi şimdilik yok. (bu fiyat aralıgında yani üst fiyata cıkars an tabiki var)Bu arada artık bazı ürünler için yurtdışına gerek yok hevesinizi kırmak istemem ama aldığınız ürün o kadar iyi değil malesef yani 30-60 tl arası çok kaliteli ürünler var yukarıda bahsettiğim gibi bendekide 32liralık ürün ama bana tanıdık bi magaza denk geldi 4 farklı feneri 2-3 gün kullandım en son buna karar kıldım şiddetle tavsiye ederim... Bu arada kutu içeriğide diğerlerinden iyi av için silah aparatı usb arac sarjı ve normal priz için ayrı batarya şarj aleti olması bence çok büyük artısı bu ürünün...http://www.buyukmarket.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=1433
ürünü almadan kötü demişsinz 2000lümenden bahsediyoruz bana yeter diye aldım zaten yoksa 8000 lümen olanları da var
Yanlış anlamayın ben gördüğümü söyledim sadece, bize tabiki yeter prof amaçlı bir işte kullanmadıgımız için. bi arkadaşımda var ve linkini verdiğim fenerden iyi değil malesef. Birde kimse hiçbir ilanda yazanlara inanmasın ben daha düzgün rakam yazabileni görmedim %99u sallamasyon rakamlar...
şöyle bir durum var çinden alışveriş yaparken dikkat etmeniz lazım ben lümenden çok led türüne baktım led türü t6 .. bu ledi kullanan ürünlerin ışığına baktım öyle karar verdim yarı yolda bırakmaz umarım
Aynen diğer arkadaşlar için dedim ben lümene aldanıp alan cok oluyuor malesef.... Yok yarı yolda bırakmaz ürün fiyat performans olarak iyi
Dunyaya geldıgımden bellı tek hayalım bu fenerdı.Ne e ev ne araba ne ..... Tek hayalım bu fenerdı.
Buda benim fenerim arabanın torpidoda duruyor 5.5 tl
Arabanızın ısıtması iyi değil herhalde torpidoda kalorifer peteğimi var Şaka şaka... Güzel ürünler güle güle kullanın
Biraz yağ bulaştı temizlemek için odaya getirdim yaratıcı resim olmuş değilmi
Bizim yegende bunlardan istemeye basladi, sanirim artik buyuyor
Magnetli bişi herhalde metal yüzeylere yapışıyor demek ki Mesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2014, 23:12:26Konu başlığı vede bu mesajdan sonra artık dayanamyıp soruyorum. Arkadaşlar bu ürünü ne amaçla kullanıyorsunuz siz yahu? Bildiğimiz el feneri dimi bu? Görmediğim bilmediğim bişimi var malum yaş geçti, yeni nesil ne yapıyor bunlarla
Abi eskiden kiz kaciran vardi, hem tehlikeli hem dogayi kirletiyordu, artik led fener var... ve her erkek bunlardan ister Not: Espri tenzi edilir, lutfen alinmayin.