0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
T 27 nin müzik siteminden beklentiniz nedir? Bende aynı kasayı kullanıyorum çok çok kaliteli değil evet dediğiniz gibi ama tatminkar bence.ww gurubu araç hiç kullanmadım ama daha kaliteli dinlemek için eklemeler yapmak gerekir maalesef.Öncelikle kapı hoparlörlerinden başlamak lazım ve T 27 de tweter lar maalesef hiç tatmin edici değil.Bende toyotanın soldan ses müzik kumandalarına alışamadım 9 senedir Keyifli sürüşler dilerim.beklendim çok çok üst sınırlar degil tabikide sadece müzigin fonlarını duymak istiyorum vw bu mümkündü gerçekten kaliteli idi aklımda olan tatmşnkar olan her halde kaliteli bi doulbe ve güzel bi 4 hoparlörle bu işi çözeriz gibi..Mesaj Birleştirildi: Haziran 03, 2014, 15:39:40Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 03, 2014, 15:35:10Ekranli teyp en az 600 liraya patlar 2 tane kolon 75 de var güzel onada 100 lira de 4 tanesi 200 lira kabloda 70 tl desen amfi ile bas kutusu olcaksada 500 kagit ta onlar turar hayirli ugurlu olsunokan öle anfiye basa hiç gerek yok en güzeli doulbe ve 4 tane kaliteli hoparlör bnm işimi çözecektir
Ekranli teyp en az 600 liraya patlar 2 tane kolon 75 de var güzel onada 100 lira de 4 tanesi 200 lira kabloda 70 tl desen amfi ile bas kutusu olcaksada 500 kagit ta onlar turar hayirli ugurlu olsun
keçiören aydın elektroniğe gittim arka kapılara 2 hoparlör taktırmıştım 1 ay önceişini iyi yapıyor sayılır kapıyı tak tuk kanıra kanıra söktü pek hassas değil işçilik konusunda ama iyi sistemler döşüyor adam.t27 için kapılara güzelce yalıtım yapılmalı ve tweeterler değişmeli 4 hoparlör sökülüp focalin daha gelişmiş hoparlörleri takılmalı bir ses işlemcisi ve bass kutusu işini görür dedi eleman hepsi 2000 lira tutar dedi.teyp sesi güzel demişti avensisin ama çıkış gücü az ona da anfi takıyor işte. açıkcası 2000 tl vermem
ali anfi istemiyorum bas da sadece doulbe ve 4 güzel hoparlör işimi görür şimdikinden kat kat iyi olacagına eminim
2 bin lira mi yuh ben bagaji komple iptal edip ses sistemi yaparim o paraya ne takiyor yalitim yapicaksa arabaya bilemem tabi ama siz okadar ahim şahim bişey istemiyosunuz bildigim kadariyla 4 tane kaliteli hoparlör birtane ekranli teyp
teyp orijinaş kalacak dedi ondaki teypler 2000 tl den başlıyor
Audio charger okanin dedigi bende var ama ses kaybi cok cok az.ama bu alet derdinize derman olmaz yani.zaten amac ses kalitesini arttirmak anladigim kadariyla.2000tl neye gore verilir dusunmek lazim adam siradan makinalar kullanmiyor ondam eminim clarion vs kullaniyor ve ustduzey urunlerle çalışıyor. Adam isin parasinda degil ben bu charger takmadan önce epey araştırdım enson duragim burasi oldu.sana yeni teyplerinden gitmez ama baska birsey takarim su su demisti.para koparcak olsa onu takardi.focal vs vs yalitimlarini kullaniyor ve birebir orjinal çalışıyor. Ayni zamanda belli basli markalarn ankaradaki n onemlimerkezlerinden biri durumunda yanilmiyorsam.birde pazarlik yapip agiz yapmasini bilmek lazim bana cerceveyle birlikte 1200 demisti komple set ama orasi sokulecek burasi sole olcak diye icim elvermediMesaj Birleştirildi: Haziran 03, 2014, 23:23:43Linkini paylastim zaten herkez inceleyebilir savunmak icin demiyorum ama isciligi olan bir tesisat sonucta emek varsa cok da ezmemek gerekir diye.adamin calismalari video ile ortada.