0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla kendimden utanıyorum sizin bu paylaşımlarınızı görünce Herhalde ben araba kullanmıyorum diyorum Nelere dikkat ediyorsunuz böyle. Bende Ümit Beyin dediği çıktı hiçte sesli uyarı duymadım. VSC devreye girmedi hiç inşallahta girmez. O yeşildi herhalde kayan araç simgesini bir kaç kere görmüştüm ilk aracı aldığımda debriyaja alışamadığımdan
Haklısınız belki de arabada genelde 3 kişi oluyoruz ben hanım ve evlat, limit göreceğim diyede riske giremiyorum. ABS olayınıda daha geçen gün gördüm. Bu arada o esnada sesli yada sessiz uyarı vermesi bize ne fayda sağlayacak?
Benim corollada bir sefer çok sert bir virajda sesli uyarı ile beraber hem sarı ışık hemde ekranda uyarı çıkmıştı.
Öncelikle devreye giren sistem hangisi?Eger virajda gaza basarsanız bu TRCdir.Gaza basmadıgınız halde ışık yanarsa VSCdir.VSCde şiddetli savrulmada sesli uyarıyor.VSC+ ise aşırı savrulma algılandıgında VSCnin dahil kurtaramayacagı noktaya ulaşırsa elektrikli direksiyona anlık kontra hareket yaptırıyor. (Kontra hareket= Savrulan araçta direksiyonun, aracın arkasının savruldugu yöne çevrilmesi)
virajlarda olsam dahi 60 tan sonra TRC nin devre dışı kaldığını biliyorum. eğer vsc savrulmalarda sesli uyarı veriyorsa aracı yoldan çıkartmak için uğraşmak gerekiyor bende sadece simge çıktığına göre daha bu güne kadar savrulmamış o zaman ayrıca direksiyon sizin yazınızda aracın arkası savrulursa kontrayı biz vermesek veya geç kalmış olsak bile araç bizim yerimize mi bu görevi yapıyor?
t27 lerde vsc+ değil mi?Mesaj Birleştirildi: Haziran 03, 2014, 19:44:43trc calışınca görüntülü ikaz uyarıyor eğer vsc devreye girerse görüntü+ses olması lazım.trc yi denemek için kaygan yolda pati çektirin tak tak tak vuruyor ön tekerler sanki taşa vuruyor gibi ani sert frenlemeler yapıyor ilk başta tırsmıştım