0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konu nereye gidiyor böyle Allah muhafaza dedi dedi gitti moduna girecek gibi. Denemeyin yahu şu ses çalışıyormu çalışmıyormu falan diye. Adamlar sistemi koymuş neden devre dışı bırakacaksınız ki. Devre dışı ne zaman bırakılabileceği kullanma kılavuzunda yazıyor
Valla bana alırken 9 Airbag var dediler ama bakındım göremedim. Bi kaç atraksiyonla hepsini görebilirmiyim ki Abi bu düğme ne işe yarıyor.....
Haklısın Murat Bey, konu fena yere gidiyor, airbagler çalışıyor, lütfen bunun için deneme yapmayınız arkadaşlar
Drift değil. Ben birkaç kere makas atarken kontrolü kaybeden birkaç araç gördüm ve o yüzden tırsarım. Genelde arkaya hakim olamadılar
Hızla ve çekişin ön ve arkadan olmasıyla alakalı biraz da. Birde aracın kalitesi. Vsc olmasa bile biraz eli yüzü düzgün araç makasa gelir, ancak tasvip etmek mümkün değil tabi.
trc açıkken araç patinaj yapmaya başlarsa "kayan araba" simgesi yanıp söner.trc yi kapatırsanız "kayan araba simgesi" sürekli yanar ve 60 km den sonra otomatik devreye girer.aracınız savrulmaya başlarsa "kayan araba" simgesi yanar söner fakat vsc devreye girerse sesli ikaz verir. t27 lerde vsc hemen devreye girmez. sonuna kadar bekler arabanın savrulmasının son şiddetinde devreye girer. 5 senedir kullandığım için tecrübelerimi payşaştım. ayrıca t27 çok oturakli bir arabadır limitlerini zorlasanız bile yoldan çıkarmak çok zor. arkadan savrulma söz konusu değil. tabi buna spor yay ve geniş tabanlı lastik dahada pozitif etki yaratmaktadır. 25mm eibach pro kit, 35 ofset jant ve 235/45/18 lastikin yol tutuşa etkisi çok fazla.