0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bende seninle irtibata gecsem konvoy hakkinda
şehven 16 ağustosu işaretlemiş olsamda, 17 ağustos benim içinde ideal, o tarihlerde garanti karadayım, bu arada herkese genel bir bilgilendirme, İzmit ve çevre bölgelerde, emniyet teşkilatı savaş baltalarını çıkarmış durumda, en ufak egzost, filtre , bodykit, yay, coilover, jant , cam filmi vs. konusunda ciddi uygulamalar var. Çevremdeki arkadaşların yoğunluğu kan ağlıyor, facebooktaki sayfalar ceza fotolarıyla kapanmış durumda. Bu yüzden bu konulara hassasiyet göstermek lazım, mağdur duruma düşmemek için.
Cam filmi demeyin ya bari o kadarlık zevkimiz olsun
Biri E12cilere birşey mi dedi Bu arada ben ısrarla poyrazlar göleti diyorum kalabalık kısmını düşününce evet maşukiye her açıdan muazzam bir yer ama poyrazlarda olursa daha bir piknik havasında geçer.Maşukiyede olacaklar standart bi mekanda SANDALYE tepesinde yemek yenir sonrasında atv paintball vs olur.
Katılım listesi oluşturmaya başlasak mı acaba ?
Genele uymaya çalışırım. Pazar olacak ise çok erken saat olmalı bence.Aileli katılım diye konuşmuştuk en son, bu iyi olur. Ayrıca burada da herkes bir aile olduğuna göre... Doğada, mangal tarzı ve üstüne top vs cezbedici olur, sizce?
Kuzu keseceğiz diye anlaştık gibi.
Süper. Program güzel duruyor.Bu arada, kimler, hangi bölgelerden gelecek. Onları da belirlemek gerek.
Eğer 17 si kabul görürse ki öyle duruyor, ben maalesef katılamayacağım, çünkü erken rezervasyondan o hafta tatil ayarlamıştım.
11-16 Temmuz arasında kuşadasındayım maalesef arkadaşlar...Büyük ihtimalle 17'si de oralarda olacağım...