0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 kişi olduk bile. Direksiyonda fazla yorulmayacağım anlaşılan.
ortalama muhabbetine girmişiniz de abi benim ayağımın ayarı ne ara pedal döşemeye gelmiş anlayamıyorum bide uzundur 1.6 ya hasretim
acd abimiz nerde yaa bayadır sesi çıkmıyor.rektefiye edildigi için normalden biraz fazla yakması normal ya.çokda büyük bir tasarruf beklenmemeli ama zamanla biraz daha düşecektir
Bizim araçların uzun yoldaki tüketimi mükemmel de, şehir içi LPG olmasa çok üzecek. İznik Gölü tarafından gelsek, muhtemelen 19 kuruş değerlerini yakalayamayız. 4 yıl önce tek şerit yoldu, kasaba aralarından geçiliyordu ve yol Mekece'ye çıkıyordu. Körfez'i dolaşmaya kalksak Yalova tarafında trafiğe takılma ihtimalimiz güçlü. Maşukiye'nin coğrafi konumunu da bilmiyoruz, muhtemelen tırmanacağız. İyimser olarak 22 kuruş diyorum.
Boşversenize abi basa basa gelin
Sen şarkıları ayarla Yasin, gerisi gelir.
Arabadaki usb yi kapıp gelirim diyecektim de sizde usb olmadığı geç düştü:( şöyle en güzelinden hardwell present bikaç cd hazırlayayım sana da ufak yollu bir hediyem olmuş olur
nasıl yoookkkk hakaret bu e12 ye sıkıntı yok onuda takarız.yüksel şu audio aletini takak yaa iş çıktı bize çabuk çabuk
e12 cileri karşıma almayacaktım harcanacam şimdi arada Ben usbyi dolduruyom o zaman gidiş geliş aynı şarkıyı iki kez dinlemeyecek şekilde
yasin var yaaa bu hata yapılmaz kardeşş yani e12 bu hayırmı yani yüksel arabayı almadan mı aldın onu gene iş kalmadı bize
neyapsakki başka şimdik yaaa
usbye klasörleri CD 01 CD 02 şeklinde atın yalan olmasın sonra e12ci olmayan bilmez
bodrumdan bile gelecek arkadaşımız çıktı güzel olcak inşallah gerçekten
O da bişeymi yahu, ben Karayiplerde geleceğim