0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyotasız kabul ederseniz ben de gelirim
Sizi etmezlerse, beni hiç etmezler, ne olursanız olun gelin :-)Valla kuzuyu gören ilk seçeneği işaretliyor, ben kuzuyu görünce, neresi olduğuna bakmadım bile, seçtim direkt, diğer şıkların hiç.şansı yok
Oylamada hile var arkadaşlar.O nedenle degiştiriyorum.Maden deresinde gergedan kesecegiz.
Kuzuyu ucuz olan bir yerden bagajda getiririz. http://imageshack.com/a/img855/1192/y6hl.jpg
Ben forumda anket gormeye başlayalı bole fark görmedim ankara icin gidis gelisu ayarlanır sabahleyin erken saatlerde yola çıkılır 5gibi yolda guzel bir lahvalti yapilir arkasindan yola devam sabah 9-10dedinmi orda oluruz.kalmak isteyenler icin ogretmen evide var uygun otellerde buluruz ama ayni gun donecekler aksam dedinmi donme yoluma cikarlar sanırım. Tarih olarak ağustos 9-10 yada agustos 16-17 uygun olcak gibi.bana suanlik her iki tarihte olur yani ama cogunluga bakmak lazim.temmuzda oturur yerine o konu biraz dahaAnkara o bulusmaya gelecek mehmet ali abi sikinti yok diger ihtimal sagliga zararli olur
Aytaç sen şaka niyetine yazdın ama gerçekten neden olmasın ki mesela kırsal kesimden gelen arkadaşlar var. Oradan bir koyun alınabilir. Daha ucuz olur
Yer olarak Maşukiye olduğu bence kesinleşti. Bu hafta sonu gider yaylanın resimlerini çeker burada paylaşırım. Ahmet'in gergedanı malum espri ama deve keserse olur