0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eralp hayırlı olsun.Sende çiplendin demek.
abi mehmetle aradık meşgule attın mehmet kafa atıyo bu diyo
Müdürüm ile toplantıda idim.Sonrada arkadaşım araba ile gelmiş o eve getirdi.Şimdide çok açım yemek yemem lazım sonra dönecegim.
affiyet ossun abime manuel biraz yükleneyim dedim 5. Vites geçişte bile kafa attı. Soldan gelen Seat Leon geçemeyince Tırstım yavaşladım Güzel bir duygu veriyor bu chip insana Eralp Ahmet abi , bu arada Colin mail attı, kargo numarasını yanlış yollamış ,baktık istanbul PIM torbaya eklendi diyor Ahmet abi , bu arada bugün görüştüğümüz konunun listesini yollayabilir misin?
2 aya yakindir kullaniyorum , simdi hicbisey anlamazsiniz , ancak ayarlsr oturdugunda ve o oturmus ayarlarla herzamanki guzargahinizda kulkaninca farkli tepkileri hissedeceksiniz ,benim ayarim 1. pod 7 yani 16. kademe en yukseginde , 2. pod ise 0 da ilk baslarda bsc devreye girip cikabikir ara ara gucu yokladiginizda farkina varirsiniz
Eralp bey ben bu cunartesi Ahmet abiye gidiyorum zaten ama aldiginiz kisiyi bosverin siz , 3 5 ide gecin , sonucta bu buyuk bir firma ve argesi var cin isi bi direnc ten okusan bisey degil , adamlar max kullanabikirsiniz diyor ki sizin ve benim race chioler ilk cikanlardan adamlar 2 ve 3. versiyonu cikarda o-larda HP artisi daha cok yani bizimkiler maxta bile motor saglikli calisir anlamina gelir , ben dedigim gibi 110hp civarinda kullaniyorum araba inanilmaz seri
haklısınız mesut bey bakalım birlikte paslasiriz deneyimleri paylasirim
Bu cihaz her model araca oluyo mu abile
Tabiki uyar araciniza uygun olan soketli olanindan alirsan tık diye takip kullanabilirsiniz.
Ben yetkiliyle görüştüm, mailde yazdığı "Merhaba Aracınız Atmosferik yani turbosuz olduğu için sadece PedalChip uygulaması yapılabilir." diye bir yanıt aldım.