0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barış bey,trafik sigortasında yaşadığınız il,kullanıcı yaşı,hasar vs. gibi etkenler önemli.Ben geçen yıl 202.tl ye yaptırdığım trafik sigortamı bu yıl 175 tl/4 taksit yaptırdım.Bilen biri varsa bir qadım öne çıksın
Barış bey,Konuyu taşımayın demişsiniz ancak konunuz tamamen sigorta ile alakalı.Kısaca yanlış yerde. O nedenle taşınması hoş olur.Ayrıce sigorta veya sorunlar/çözümler bölümünde olması cevaplarda farklılıga mı neden oluyor onu çözemedim.
Cevap verildi.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 00:34:17Corollaya yarise aurise mercedese audiye bmwye eskiye yeniye farkli bir sigorta sekli yok onun icindirki ae101 e sigorta diye bi sey veya bi bolum olmaz mantiksiz olur.
Geçen yıl hür sigorta 285 tl haziran 22de bitiyor bu sefer ne kadar çıkar bilmiyorum
Geçen yıl sigorta yenilenirken sordum sigortalar çok yükselmiş diye 2013 ve 2012'de alanlarınki çok yüksek hele 99 model altıysa iyice arttı seninki 2011 yılında alınma seni o kadar etkilmez dedi ama 2012 yılında 185 geçen yılda 285 çıktı geçen sordum haziran ayı gelmeden sigorta fiyatı çıkmaz dedi hasarsızlık indirimi falanda görmedim geçen yıl aralık ayında ışıklarda arkadan araba çarptı kusurun tamamı karşı taraftaydı bagaj kapağı ve tampon değişti tramer kayıtlarına geçmemiş bakalım ne olacak
Size ne kadar faydası olur bilmem. Geçen yıl Groupama sigorta zorunlu trafik sigortası 170 TL ye yaptırdım. Hasarsızlık indirirmim en son basamakta. Araç 1998 model efsane, yer Afyon ve Yaş 37. 15 gün sonra bitiyor süresi. Şimdi aldığım tekliflerde ise en uygun Koç Allianz sigorta 140 TL.
Teşekkürler bilgilendirme için uzun zamandır aynı sigortacıyla çalışıyorum traktörün sigortasınınıda o yapıyor bizim ilçede 3 tane sigortacı var başka yerede sormadım araç halen 25 plaka alırken sonra değiştirim diye notere aynı kalacak diye yazdırdım trafiğe gittim adres değiştirmeden plakayı veremeyiz aynı kalacak diye yazdırdığın için olmuyor dediler şimdi bi araştırma yapacam sigorta şirketlerinde şu an Erzincan İliç'teyim 2000 nüfuslu burda sigortacı yok merkezde 120 km bakalım Sivas'lı iki arkadaş yaptırmış birinin araç 97 xei 185 diğeride 93 doğan sl oda 200 tl civarı bi mebla söyledi
burada dikkat edilecek husus he sene araç değişiminde başlangıç basgı olan 4 den başlıyor Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 11:49:16eklemeyi unuttum sigorta şirketleri yüzde üzerinden kazandığından yüksek fiyat teklifi aldığı acentelerin sigortalarını yapmak isterler. arabanız 2 sene ve üzerinde halen sizde ise satıp yeni araç aldıgınızda sigortacınıza eski aracınızın basamagından devam ettirtmeyi unutmayın ( çünkü hasarsızlık var ise basamagınız 2 nci senede 5 e yükselecek ve fiyat düşecektir. )uyanık sigortacılar fazla kazanmak için yeni aracınızda 4 ncü basamaktan başlatabilir.
Anadolu sigorta 360-380 tl arası ben yeni yaptırdım
Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 13:38:22 kaçıncı sigorta abi niye bu kadar yüksek çıktı?ben biraz vukuuatlıyım