0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazı sigortalar hasar ödemelerinde sıkıntı çıkarıyor.Bence aradaki fiyat farkının bununlada ilgisi var.
Geçen gün online sigorta için form doldurdum garanti aradı bankamızın kredi kartını kullanmanız lazım teklif için generali aradı 1280 tl indirimli 1080 tl 4 taksit memlekette beyaz eşyacı arkadaşı aradım sigorta işide yapıyor bi sigorta ismi söyledi unuttum 232 lira bi kaç yerden daha teklif alırım dedi izine gidersem bakacağım artık 24'de bitiyor sigorta benim kaza tramer kayıtlarınada geçmemiş sigortacıda baktı oda yok dedi
126 TL yaptırdım. Groupama sigorta.
Amasya ili kaza oranına düşük zaten illerin taban ücretlerine baktım şehir başında düşük fiyatlandırıyor. Malum bu sene zamda yapıldı. İlk sigorta acemilik diye yüksek fiyat çektiler diye düşünüyorum. İnsallah efsane yaşlı dıye fiyat şişmez
bursada oturuyorum ,izmir plakalı aracı mı, xxxx sigota 235 tl yaptırdım.
Güven bey sigorta isimlerini söylemenizde bir mahsur yok önemli olan bilgi sahibi olmak sonucta fiyat almaya giderken lazım olacak:')
benim bir tanığım yaptırdı sigortamı tl 325. bir önceki yılım tl280. idi, şuan ismini bile hatırlamıyorum, çünkü duyulmamış bir sigorta. tanıdık diye birşey demedim o anda. bir ay sonra aklıma kurt düştü, bir başka sigortaya, sormak hissettim kendimi. axa sigortaya ,sordum. 235 dedi. öyle deyince, dedimki bu sigortadan vazgeçme hakkım varmı, var dedi. ee nasıl olcak dedim. ben buradan sigortanı yenilersem, o sigorta düşüyor. ondan sonra, gidip paranı nasıl ödediysen geri alıyorsun. nakit ödemiştim ,gidip geriye aldım paramı. tanıdığada hiç bişey söylemedim. bundan sonra birkaç yerden bende fiyat alıcam.