0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
turanza er300leri 8sene kullandım.çok ilginç bir lastikdir sadece dayanıklılık uzun ömür üstüne üretilmiş ve inanılmaz şekilde ıslak performansı çok iyi olan bir lastik ama çok serttir.çatlaklar varsa riske girmenin anlamı yok uzun yol yapıcaksınız lastik kısmında forumun en çok kullanılan lastikleri diye bir konu açtım etiket göstericileri ile birlikte tek tek inceleyip bütcenize uygun olanı seçebilirsiniz. ben kumho ecowing kullanıyorum kh27 olarak geçiyor.etiketleri b-b olan bir lastik yumuşaklıgından sessizligine fren durumundan yol tutuşuna oldukça memnunum.ne çok yumuşak ne sert tam ayarında bence.size tavsiyem bütçenize uygununu almanız.
Turanza er 300 ticari taksilerin vazgeçilmez lastiği
8 senelik lastigi 3 ay önce degistirdik catlak vardi bizimkilerdede ama kac kere uzun yola gittik saymadim
yorumlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim. bugün goodyear efficientgrip performance bayi fiyatını sordum 225 tl dedi. ithal değilmiş ve 2 yıl garanti veriyor fakat çok yüksek olduğu için internet fiyat açısından daha mantıklı galiba. ama orada lastikleri nasıl muhafaza ettiklerini bilmediğim için aklımda şüphe kalıyor. bakalım biraz daha bakayım. söylediğiniz lastikleri de araştıracağım.
Goodyear EFP için 225 TL yüksek bir fiyat. Ben aksaray'daki Vatan ticarette 205 / 55 16V lastikleri 185 tl'ye aldım. Bir arayıp sorun isterseniz.