0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kumho,Dunlop ve Toyo made in japan ise cok dayaniklidir ama yumusakliklari konusunda auni seyi soyleyemem.Starmaxx yuksek olasilikla made in india olabilir.
öncelikle merhabalar. lastik konusunda danışmak istediğim bir konu var siz saygı değer forum sakinleri ile. aracımda şuanda 2010 yılı 29. hafta üretimi bridgestone er300 turanza lastikleri bulunmakta. lastiklerin üzerinde hafif çatlaklar bulunmakta. ön lastik dişi 6mm, arka lastik dişleri ise 3,5mm'dir. öğretmenim malum tatil geliyor ve uzun yol yapacağım. lastiklerin bu hali ile kaldırır mı? yoksa değiştirmekte fayda var mı?iki adet aynı lastikten alıp öne taksam öndeki lastikleri arkaya taktırsam nasıl olur? yoksa dört adet sıfır almak daha mı iyi olur bilemedim. ve internet üzerinden lastik almak nasıldır? bazı sitelerde çok cazip fiyatlar bulunmakta. son olarak eğer lastikleri değiştirirsem goodyear efficientgrip performance lastikleri nasıldır?okuyan ve cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim. hayırlı günler.
goodyear egp aldım internetten 2014 yılının 11.hafta üretim lastikleri geldi. ilk izlenim bridgestone turanza'ya göre oldukça sessiz. konfor arttı. bazı frenlemelerde abs devreye giriyordu şimdi girmiyor.. ilk izlenim olarak memmunum umarım böyle devam eder. =)düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.