0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayatın her alanında olduğu gibi yakıt tüketimi konusunda da çok ciddi israf var maalesef Türkay İnsanlar ne kadar bilinçlendirilmeye çalışılsa bile günlük yaşamlarında anlık duyguların etkisiyle hareket edebiliyorlar.
vallahi 6000 de vites değişmide haktır kimine göre zewktir bence ama israf konusu doğru tabi....ama birileri israf ediyor diye ben eylem yapmayacak hak aramayacak değlim....kesesine güvenen bassın 20lt lik araba kullansın hiç farketmez....bence o da bir hak...gerçekten insan arabayı nasıl zewkle kullanıyorsa öle kullansın.para ile terbiye edilmeyi yinede haketmiyoruz..
sizin için kolay olmaz....ben 1 hafta otobüsle gidebilirim...benim gibi 45dk-1 saat yolu olanlar birazfedakarlık yapabilir..siz 1 gün yapsanızda olur:=)))))
o..ayrıca hocam, W harfine dikkat etsek biraz? cep telefonu olsa anlayacağım 8e 3 defa basmak yerine 9a bir defa basma isteğinizi ama klavye kullanırken...
Demek biz Macarız.
Orta Asya'da kalsaymışız keşke... Oradaki soydaşlarımız neredeyse beleşe alıyorlar benzini... Demek ki herşey bu göç sırasında değişti...