0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şok, akaryakıta zam geldi. Sanırım kurşunsuz bazı yerlerde 3.00Tl. yi geçmiş. Hiç beklermiydiniz böyle birşey? Alper, tüyomu geldi?
Petrol fiyatlarının yükselmesini bekleyen spekülatörlerin sayısı bayağı bir arttı. Benzinde tekrar 3 TL'nin üstünü görebiliriz yakınlarda.
Tam tersine bu sene içinde TL'nin değerinin düşeceği tahmin ediliyor.Ankara'da 95 oktan bu sabah 3TL oldu bu arada. İçimden gelmişti, dün 100 liralık benzin aldım 2.96dan 1.36TL kardayım oley!
vallahi bende anlamadım muhittin abi adamlar benzine 1 krş indirim yapıyolar haberlerde falan manşet oluyo ama çaktırmadan 8 -10 krş kaptırıyolar ancak benzin almak için pompaya yanaşınca anlıyoz benzine zam geldiğini
Mehter temposuyla artıyor Özcan kardeş, iki ileri, bir geri
IMF ile anlasma yaparlarsa ve bir iddiaya gore 45 milyar dolarlik IMF parasi gelirse dolar 1.20'lere kadar geriler bence.
.
anlaşılmıştır Kemal abi...
Ahmet Bey, gerilese de kisa dönem geriler. 45 Milyar dolar cok bir para degil Türkiye ölceginde bir ülke icin. Sonucta sistemi düzeltmeye ugrasmiyorlar. Kalp krizini saklamak icin semptomlari gecistirmeyle ugrasiyorlar.Üretim/tüketim, ithalat/ihracat, vergi icin/vergi disi konularinda ele gelir bir düzeltme yapmadikca, problem devam edecek.Yapabilecekleri tek sey arada IMF den, Arap'lardan, sundan bundan para girisi yapip, piyasanin beklentisini düsürmek.