0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
apartmanı kapatır adamlar ama burdaki onlara yetmez 10 dene tır getirdimi adam kuyulardan toprak çekmeye başlarlar
Tapularınıza sahip çıkın Ercü Adamlar magmaya kadar çökerler aman dikkat
Vicdansız herifler magmayı bile yakıt olarak kullanırlar
bulaşmamak lazım biz 4.05 liradan 95 oktanımızı alırken ufaktan apartman bodrumundaki kuyulardan bahçedeki tankerlere petrol transferi yapabilmek için gerekli teçhizat üzerinde konuşalım
Shellde pişer komşuyada düşer desene istasyon sahibine şansını dene Ercü, tanker dibinde kalanlarıda sıyırmak lazım
bütün bunlar kaddafinin yüzünden... ))) libya ve cezayir üretimi durdurursa petrol fiyatları 220 $ aşarmış... şimdiden stok yapmaya devam... finansal anlamda petrol tüm dünya ülkelerini etkilediğinden şimdilik oyun oynanıyor gibime geliyor... zamlara hazırlıklı olun derim...
bu gün 10 liralık benzin alayım dedim, ibre kıpırdamadı bile resmen...
Yok! bu gidişle benzinliyi (2010 model 1.6 Avensis) sattırıp zorla dizeli aldıracaklar. da, aradaki 40 000 farkı nasıl kapatacağız? Satılık 2010 - 1.6 AVENSİS ELEGANT 13500 Km de. (46000 TL)
durmak yok yok zam a devam biz fazlasıyla hak ediyoruz bu zamları ben konuşunca kötü oluyorum.mehmet kardeşim sende benzinde kullanıyorsan aracını hiç vakit kaybetmeden lpg ye geçmeni öneririm.
O da bişey mi..Geçen gün benzin ışığı yandı, gittim 50 liralık benzin aldım, çeyrek depoya zar zor geldi..
Lpg taktırmada değil abicim gitmicek kimse 1-2 hafta boyunca bakalım napıyorlar. Herkes özel taşıtları yerien toplu taşıma kullansa varya bırakın 4 lirayı 3 liradan az olur.