0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı bey sanırım ne dedmek istediğimi çok iyi anlamışsın. Burda amacım genel değil bazıları şeklindeki ayrıntıya vurgu yapmaktı.ancak genel gibi algılndığından farklı yoruma açık uçlu bir ifade olmuş. sonradan bu şekilde farklı algılanıp farklı yorumlanınca açıkça keşke kızgınlığımı bu şekilde ifade etmeseydim dedim ancak ........yine de farklı yorumlayıp eğer haketmiyorlarsa (çünkü sözümüz meclisten dışarı - hak edenler hariç) üzerine alınanlardan özür......
hakkı abi amma uzun yazmışsın be inci sözlükte yazsan bunu özet geç derdim
Hakkı Bey gerçekten sizi tebrik ve taktir ederek sıkılmadan,ilgiyle,hayranlıkla okudum yazınızı. Tüm kalbimle katılıyorum size.O kadar köşe yazarı okurum fakat hiç böyle mükemmel bir tespit, eleştiri ve çözüm önerileri görmedim.İsterdim ki daha geniş ve daha siyasal platformlarda bunları paylaşabilsek.Sizden devamını da beklerim.Hoşçakalın.
Eline, diline, koluna sağlık çok iyi ettin yazmıştım ama hemen silmişer, biraz ağır konuşmuştum muhaliflere
Teşekkür ederim ciğerim Estağfurullah ne yorgunluğu, büyük bir hevesle yazdım bunları. Hatta bunları yazmama vesile olduğun için sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Aslında bu konuların forumda karşılıklı saygı kuralları içerisinde tartışılabilmesini çok isterim.
zaten ben saygı kuralları içerisnde tartıştığımı düşünüyorum Hakkı abi....kimseye saygısızlık yapmadım...yapacağımıda sanmıyorum...
Hakkı abi öncelikle bende teşekkür ederim baya bir yorulmuşsundur yazarken .Ama bizi uyardın konuyu sen değiştirdin veya değiştirmek zorunda kaldın diyelim
Benzine Zam28.12.2010 tarihinden yani yarından geçerli benzine 7 kuruş zam yapılıyor gibi arkadaşlar.Skoda forumda yazıyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Bu haberler genelde doğru çıkıyor ama hadi hayırlısı.
Doğru sanırım, bu sabah önünden geçtiğim Opet'in fiyat tabelalarında 95 oktan için 3,88 yazıyordu
Hakkı abi, bunlarda ne utanma kaldı artık ne bir haysiyet.. Milletle dalga geçiyorlar artık. Utanmaz ş****sizler
2 krş indirdiler 10 krş bindirdiler gene sonu nereye varacak bunun
Çok kızdım bugün bu zam haberine ve benim en çok merak ettiğim promosyon yasağı başlayınca pompa fiyatlarında bir indirime gidilecekmi ? Yoksa o da mı sümenaltına girip daha çok kâr etmek için vatandaşı oyalama politikasımı olacak ?