0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel,Sag far su mu almış?
Buhar var abi. Önceden arasıra yapardı da, artık 1 aydır hiç gitmiyor. Ne yapmak lazım ki oraya ? Farın çerçevesinin olduğu kısma şeffaf silikonla girişmeyi düşünüyorum.
Farı söküp içine sıkı bir hortum ile üflemek lazım.Sonrada çıkan yeri bulmak sonra birleşim yerinin içine doğru silikonlamak lazım.Biran önce yap yoksa içindeki krom kaplama nemden dolayı dökülecektir.
Böyle bir garaj banada lazım yüksel her fren sesinde cama firliyorum imkanin varken degerlendirmen güzel olmus.
Bence iki farıda sök temizle karart kapat hem farklılık hem temizlik olur Yüksel Hocam hatta bir kere sökmüşken mercek taksana Hatta ve hatta,sac jantlar için fikrim hala geçerli, boya güzelce, kışlık yap onları. Garajında değiştir kendin
KAAN'ım, sen bana iyi gelmiyorsun. Bak cepten bir dünya para çıkacak. Karartma işlemini dün de söylediler. İlkbahara doğru radikal değişimlere gideceğiz.Saç jantlar için benim de fikir geçerli, E12'ye SOL jantı harici haram.
Bizde otopark var otoparkta vuruyo ..... garajdan araba ciktigini duyunca cama firliyorum acaba noluyo diye gecmis olsun yuksel abi
Karartmada illa siyah olmasına gerek yokki gunmetal olur farklı olur Mercek iyidir merceeeek değişimleri beklemedeyiz bence kapak jant daha hoş oluyor ya, daha dolu gösteriyor. Sol jantı sert bir duruşu var
Yüksel hiç boş durmuyon vallaha Madem garaj imkanın vardı bu güne kadar durman hata be kardeşim. O daracık sokakta nasıl dayandın bu zamana kadar sen? Bir noktada Kaana katılıyorum eğer farı sökersen ki sökeceksin buğu için ikisini de sök güzelcene parlat ama söktüğün gibi geri kapatma. Madem söktün bir değişiklik olsun yani
Geçmiş olsun Yüksel abi.
Ben bunu aylar once söylemiştim sanki bence gayet iyi yapmissin. Ama o sah far krizi icin ben ayni dusunce degilim sokme sokturme derim.mantik sok diyor tamamda e12 farlari maalesef dandik bunuda unutmamak lazım.
Ben vurunca buhar yapmisti babam temizletmis silikonla guzelce kapadilar arada buhar yapiyo ama asiri degil suan tertemiz , abi resimleri gorunce sen evlendin sandim bi an konusu degil ama soyliyim dedim
kiramicagim sevdiğim bi arkadasim sadıcım ve şoförümüz sen ol dedi. Basimla dedim.ilk kez gelin arabasi oldu tosunum evet diyecek kadar daha cildirmadim ama cokda vaktim kalmadi tecrube oldu.ama tavsiyedir sadıc olmayın konuya gelicek olursak far isi sigara gibi birkere basladinmi ugrasmaya bidaha istiyor sonra bidaha...ankarada yakalanmisim zaten bizim ankara team e :Dtosunumla bikac kez yaramazlik yaparken.
Bizimkide olmustu cok guzel olmus abi yakisiyo insallah kendininkinde de olur , fari yapicak olan cok onemli iyi kapiyamazsa tekrar buhar olur