0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
205 45 16 olacak gibi duruyor.Jantlar enkei [emoji4] 205 45 16 umarım surtmez diye düşünüyorum
konig candir tabanida biraz buyuk olursa 10 numara olur
Maşallah 100bin kere maşallah:') yakıyor. Ogün nerelerdesin yahu:-)
ALF herdaim güzel ...
Maşallah aracına. Kerata Hediye olarak benzini hakketti demek
Haketmis haketmis masallah bizde bakıştık bugün Allah nazar degdirmesin kardeşim
Teşekkürler Onur Bey. Siz ne yaptınız boya işini ? Aracın boyatılacak yerleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Çok doğru hatırlıyorsunuz Henüz boyatmadım, boyatamadım gösterdiğim yerlerde rengi tutturamayız dediler. Nasıl bir boyası varsa artık bende anlamadım..
Maalesef biraz ayırma oluyor. %100 tutacak diye bir kaide yok ama "Ben buradayım" diye bağıran parça olmaması gerekiyor.Piyasadaki herkes kendine çok güveniyor ama sonuç hüsran. Hatırlarsınız, ben ilk boyatırken 199 yerine 199/L almıştım, boya renginde fark olmuştu.Daha sonra kaputu boyatırken çamurlukları da renk farkından dolayı boyatmak istedim. Boyacı199/L ile 199'u karıştırdı, en yakın rengi yakaladık ama yine ton farkı vardı. "Boyaları karıştırmayalım, sadece 199 kullanalım" desem de usta kafasına göre attı boyayı.
Evet hatırlıyorum, arka tamponda ki çizikler yüzünden bende boyattım fakat renk tutmadı. şimdi kapılarda ve tamponlarda derin çizikler var nasıl araba kullanıyorsa gecen gün depo kapağının oradan arka kapının ortasına kadar biri aynasını takip gitmiş... boyatmadığım için birazda mutluyum Bizim araçlar için renk kodunu nereden öğrenip nereden boya temin edebilirim?
Kardesim o sarı lekeler icindeki hella ampulün lekeleri[emoji6]
Gerçekten renk konusunda nokta atışı yapan usta bulmak zor.Aracınız makyajlı kasa(2006), boya kodunuz 1C0. Boyayı da sanayide oto boya malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz. SIKKENS markasını tavsiye ederim.Mesaj Birleştirildi: Aralık 23, 2015, 14:36:24Genel olarak bir sararma sezdim, ondan demiştim abi.