0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gercek yuksekligine kavusmus araba gercekten gayette başarılı bence ehhh tabi is de bu olunca el iyice alıştı. Eline sağlık gayet guzel
Yüksel maşallah diyorum. Bin kere maşallah. Araba fıstık gibi olmuş.
Brc de 2 filtrede her bakimda degisiyor. Ayar kontrolü yapiliyor. Ve her bakimda çatlayan hortumlar değişiyor. 60 tl ödeniyor.
Yüksel sanayi görmüş biri olarak senin bu katakullelere düşmemen gerekiyordu. Sağlık olsun. Arıza meydaya gelmeden kurtarmışsın diyelim. Bende bu aralar lpg araştırması içerisinde yim. Lavota marmara bilge distribütörüne gidip görüştüm. 10 - 15 bin km arası Filitre değişimi kaçak kontrolü ve gaz ayarını 50 tl yaptıklarını. Senin bahsettiğin diğer kesici filitresinin ise 100 bin km de 1 değiştiğini söylediler.
Allah rahmet eylesin. Evet yan sanayi filitre için söylemiştim. Gaz konusunda haklısın. Markadan ziyade satış yapan istasyon da çok önemli galiba.
Yüksel bu gidişle filtre analisti olarak meslek bulabileceksin kendine Şaka bir yana hakikaten piyasada "kalitesiz ürün" had safhada, düşündüğüm zaman bunu sebebinin aslında her şey'in ucuzunu arayan biz kullanıcılar olduğuna kanaat getiriyorum, yanlış mı düşünüyorum ?
Kardeş geçmiş olsun.Bir sadak bin.belayi def eder.Dikkat etmek lazim.Sana birsey olmasin.Teneke duzeltilir.Boyanir takilir.Sıkma canini