0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farlara şeffaf film çektirmeni tavsiye ederim. Bende parlattırmıştım film çektirme fırsatım olmadı. Biraz soldu keşke çektirseymişim diyorum şimdi.
Askere gideceğimden dolayı ALF satılıktır, bilgilerinize. Halihazırda tek kuruş masrafı yoktur. İki ay kadar önce subap ayarına kadar, henüz 17.000 KM'deki bujilerin değişimine kadar bakımı yapılmıştır.
Hayırlısı olsun Yüksel, yakından 1 kere gördüm ancak sahibi olacak kişiyi üzmeyeceğini düşündüğüm araçlardan biri. Açıkçası gözün gibi baktığın halde satmana da üzülmüyor değilim.
Herkese cok tesekkur ederim.Aslinda mevzu sadece askerlik olsa arabayi garaja cekerim, 1 yil yatiririm, kesinlikle satmam, sonucta bu kadar masrafi sadece 3 yil binmek icin yapmadim ama ufak tefek borçlarim da var, onlari temizleme dusuncesindeyim. Askerden sonra yeni Toyota'ya saglik...Aracin herhangi bir acelesi olmadigi icin herhangi bir yere ilan vermedim ama verirsem burada paylasirim.Yaninda 4 adet teneke jantlari ve kapaklari, iyi durumda 4 disk ve balatalari da verilecektir.Eyup abi, dusundugum fiyati ozelden yaziyorum.
yaylari soktun mu abi yuksek geldi araç en iyisini yapmişsin abi