0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın . Fakat size öküzlere hakaret etmeyi yakıştıramadım . Ben bahçeye gidip geldiğimden sürekli öküzlerle karşılaşırım ve inanın araç gördüler mi kornaya bile basmadan yoldan çekiliyorlar . Bu gibi cinsi belli olmayan yaratıklarda öküzlerin tırnağı olmaz .
Arkadaşlar çok sağolun, kimsenin başına gelmez inşallah böyle saçma durumlar... :/ Neremiz doğru olsun ki bu adamlar da doğru olsun diye düşünüyor insan... Trafik trafik değil ki... Nerede vardır acaba merak ediyorum bizden başka bir yerde; bir otobana ekstra şerit açmak? Ekstra açılan şeritte hız yapmak ise... Umarım bir daha yaşamam böyle bir anı çünkü o an 50 tane şey düşünüyor insan, biraz da absürt tabi, havada uçarak size gelen bir duba var Trafikte biz ne kadar dikkat edersek edelim işte böyle andavallıklara maruz kalıyoruz....Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2014, 00:23:32 Haklısınız Mahmut Bey... Ne desek boş...
Geçmiş olsun aynisi haramidere yolunda torium onunden gecerken sol seridi duba ile kapatmislar tam derenin ustunden gecerken onumdeki insignia saga dogru kacti dubaya vurdu bende saga dogru kactim ama dubayi onuma atti sizin dediginiz gibi .... oglu ve daha okuzluk bitmedi arabanin sis farina saplandi cikar diye az devam ettim cikmadi durdum yol calismasinin onunde sis fari kirildi tampon catladi yol calismasindaki asalak herif bagiriyo indim agzima geleni sayiyorum duba bildiginiz girmis iceri radyotore gelmedi allahtan okuz herifte dubayi cekiyo birak dedim kircan tamponu itirdi beni cekti cikardi tampon catlamisti bu sefer ortasi kirildi dumayi aldim adamin kafasina gecirdim arabada annemler vardi çok uzatmadim zaten ordaki diger asalaklarda toplandi bindim gittim catlayan tamponu kopardi adamlar
Okan Bey size de çok geçmiş olsun...Ne demişler; "insan gerçekten hayret ediyor..."
Çağatay bey geçmiş olsun... Maalesef trafikte böyle adamlar dolu...Dün benim de başıma şöyle bir olay geldi. Hanım ve çocuklarla birlikte yemeğe gidiyorduk. Yol virajlı, hava yağmurlu. Ben 50-60 ile temkinli gidiyorum ve yolun o bölümünde sollama yasağı var (zaten bölünmemiş yol ve hız sınırı 50). Arkamdan gelen kamyonet hızlanmamı istedi sanırım, korna çaldı. Ben derdini anladım ve geçsin diye iyice sağa yanaştım. Akılsız adam tam beni geçmeye çalışırken az daha karşıdan gelen arabaya çarpıyordu.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2014, 08:19:39Okan bey geçmiş olsun... Valla yollar (daha doğrusu ülkemiz) bu adamlarla kaynıyor...