0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerek yakıt tüketimi, gerek yol tutuşu performansı ve kalitesi ile toyotaya bir daha dönüp baktırmayacak bir araç hayırlı olsun
Yeni C Max lar çok kötü umarım B Max öyle değildir
İyi dilekleri ve yorumları için arkadaşlara çok teşekkürler. Araç 1.6 tdci 95 hp 215 torka sahip. Maalesef test etme imkanım olmadı dizel test araçları yoktu araç donanım ve görünüm olarak hoşumuza gitti full + full bir araç biz çocuğu olmayan 2 kişilik bir aileyiz iç ve bagaj hacmi olarak tabii ki Corolla ile kıyaslamak mümkün değil ama bize yeterli geldi. en önemlisi de şehirler arası yakıt tüketimi 3.6 karma olarak 4 lt iyi bir değer olarak görünüyor ve Corollaya nazaran altı yüksek bir araç ilk önceliğimiz yerden yüksek bir araç düşünmemizdi bu yüzden suv tarzı bir araç araştırdım ama fiyatlar malum B max bu konuda bizim kriterlerimize donanım performans tüketim fiyat yerden ve sürüş pozisyonu yüksekliği ile uygun bir seçenek oldu.
Ben de kendimce yorum yapmak istiyorum. Öncelikle bahsettiğimiz araç 1,6 değil 1,5 econetic motor.Aracımız corolla'dan daha düşük bir segmente sahip olup fiesta'nın geliştirilmiş halidir. İçinin veya bagajının genişliği görecelidir, bu sizin için yeterli ise sorun yok. Aracın performansından korkunuz olmasın ford bu motora çok güveniyor yeni çıkacak connect'e bile koymayı düşünüyorlar. Tabi yazılım ile hp'de oynama yapılacak. B-max'in kullanımı rahat pratik ama maalesef diz mesafesi dar. Araç yerden yüksek olduğu için geniş görünse de maalesef dar bir araç. B-max maalesef çok tutulan bir araç olmadı. Eğer bütçeniz yeterse trend pakette olsa kesinlikle c-max alın. Neden derseniz C-max ford'un bu güne kadar ürettiği en kaliteli araba (mondeo'dan bile) C-max'ta en başta 6 ileri şanzıman bir araca sahip olacaksınız B-max ise maalesef 5 ileri... C-max'ın trend donanımında bile çelik jant, hız sabitleyici, kumandayla kapanan dikiz aynaları gibi bir çok fonksiyona sahip ve sürüş zevki enfes... Bu arada eski bir Ford çalışanı olduğumu bilmenizi isterim. İlk B-max'i tırdan bayiye indiren tek elemanım
B max leri begenmiyorum kapılar çok ağır direkler orada olduğu için kullanışsiz geliyor.Ama C max 10 numara araçtir neyini beğenmediniz acaba?