0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
can alıcı duruyor yay isterim diyor
Mustafa o is oyle olmuyor ama sase zorlama nedir ya 35 lik yayla
Mustafa kardesim senin yasin daha genc , ilerde tecrube kazaninca anlarsin , ben 5 lik yayla 7 yil corolla E12 kullandim icerde tik ses yoktu , o isler senin anlattigin gibi olmuyor 3 5 cm yayla olmaz o isler , coilover mi bu saseden sagdan soldan ses getirsin , ayrica yay coilover vs elektrik sistemine zarar vermez bunu nasil bununla bagdastirdin cok ilginc neyse sen bildigin sekilde kullan aracini gule gule bin , nasil rahat ediyorsan , gerci arac senin degil sanirim , agile araci olunca bunlari yapmak zor zaten , bende 20 yaslarinda cok cektim bu sikintiyi
Benim yaşımda olanlar tam tersine bunu düşünmeden yapıyorlar O Zaman sen auris comforta binmemişssin iç malzeme kalitesini kullandığında gördüğünde anlarsın e12 ile farkını yaklaşık 2 yıl bende bindim e12 ye hatta idda ediyorum ki yaristen bile düşük bir iç kalitesi mevcut Buluşmada Ogün abide zaten kendi aracının plastik kalitesiyle kıyasladığında bana hak verdi. Şaşeden ses getirir diye bir terim kullanmadım ben zaten sadece zorlayacağını kastteddim.Evet aggggileee aracı ama agggileyle ilgili bir durumum yok tek ben kullanıyorum aracı 3 kişilik bir aggggileye 2 araç fazlasıyla yetiyor