Gönderen Konu: Ice Blue Auris  (Okunma sayısı 4735 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Ice Blue Auris
« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2014, 19:13:08 »
babanin parasiyla babanin arabasiyla burda ahkam kesme , git calis para kazan arabani al gel artisligini ozaman yap tamammi ! ! !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2014, 19:13:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 11, 2014, 19:15:36 »
simarmadan konusta agzimi actirma bana terbiyesiz seni !  cep telefonundan yaziyorum senin icin harflere dikkat edecek degilim ,coluk cocukla ugrasir olduk Yarabbi sen sabir ver .
Ben terbiyesizlik yapmadım bunuda yakıştıramadım 33 yaşındaki bir abiye.Çoluk çocuk ?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2014, 19:17:14
babanin parasiyla babanin arabasiyla burda ahkam kesme , git calis para kazan arabani al gel artisligini ozaman yap tamammi ! ! !

Benim kimseye ahkam kestiğim ettiğim artislik yaptığım yok.Hem üniversite okuyorum hemde çalışıyorum zaten babamın ünv.hediyesi bu araç
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mayıs 11, 2014, 19:24:00 »
agggile diye benmi alay ettim seninle ? yoksa senmi bana guya laf dokundurdun ?

yeni neslin kendini beyenmislik tavri ! guzel kardesim adam gibi oneride bulunduk ! adam gibi yorum yaptik , ayni sikintilari senin yaslarinda bende yasadigimida belirttim ama sen aggggileee diye kendi capinda alay etmeye calistin tiye almaya calistin ! kimin kime ne yakistiracagini okuyanlar karar verir ;) yolun acik olsun  beninle muhattabin olmasin yeter su saatten sonra ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mayıs 11, 2014, 19:29:51 »
agggole diye benmi alay ettim seni-le ? senmi bana guya laf dokundurdun ?

yeni neslin kendini beyenmislik tavri ! guzel kardesim adam gibi oneride bulunduk ! adam gibi yorum yaptik , ayni sikintilari senin yaslarinda bende yasadigimida belirttim ama sen aggggileee diye kendi capinda alay etmeye calistin tiye alnaya calistin ! kimin kime ne yakistiracagini okuyanlar karar verir ;) yokun acik olsun  beninle muhattabin olmasin yeter su saatten sonra ;)

Tamam 30lu yaşlara geldiğimde bende bu yay araca ne gibi zarar veriyor-vermiyor daha sonrasındada "aile aracı-babanın aracı" gibi "20 yaşındasın" gibi "çoluk-çocuk"diye dalga geçiceğimi hiç sanmıyorum ben kendi düşüncemi belirttim sen ise bana aile aracı babanın aracı gibi konuşuyorsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 11, 2014, 19:31:10 »
Abilerim tartışmayı bitirip. Güzel yolda anlaşsanız.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2014, 19:35:55 »
Mustafa Can geri donup mesajlari bi oku istersen , universite okuyan birinin bunlari anlayabilecegini dusunuyorum,  haa sen agile araci diyince , yaran varmiski gocundun ben bunu anliyorum , burda simdi laf salatasi yaparak cok olgunmussun gibi davranma guzel kardesim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2014, 19:36:09 »
Bir yay muhabbeti bu hale gelmesin abilerim arkadaşlarım. Buyuk ihtimalle birbirinizin bianda ters zamanına geldiniz.bir yay olayindan buraya gelmek baska sekilde aciklanmaz bence. Yay işi keyif işidir. Sinir işine donmemesini ricaedeiyorum.forumda ikinize sevdigim saydığım icin araya girmek istedim.yanlis yaptimsa ozurdilerim. Cok boş bir tartışma cok kotu sözlere sebep olmuş. Yay olayi 3.5-4 candir 5lik yay heyecandir sadece. Zevk tercih işidir.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mayıs 11, 2014, 19:43:44 »
Mustafa Can geri donup mesajlari bi oku istersen , universite okuyan birinin bunlari anlayabilecegini dusunuyorum,  haa sen agile araci diyince , yaran varmiski gocundun ben bunu anliyorum , burda simdi laf salatasi yaparak cok olgunmussun gibi davranma guzel kardesim .
Uzatmaya gerek yok herkes kimin ne dediğinin farkında Mesut Abi. Ama merak ediyorsan ailemle ilgili bir sıkıntım yok.Yay takmakla bu ne alaka anlamış değilim.Öyle bir durum olsa zaten söylerim aile aracım olmaz diye ama ben orada yay hakkındaki düşüncelerimi açıkladım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mayıs 11, 2014, 19:55:07 »
Herşey bianda patlamis mesut abi mustafa kardeşim. .valla deymez bu laflara bu konu.bianda tersinize gelmissinz cok ani olmus herşey. Bir tartisma baslamasida kotu birsey surdurmekte kotu.sahsi goruslerim bunlar yanlis anlamayin ama ikinizede yakismaz bence bole seyler.yanlis birsey demedim umarim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mayıs 11, 2014, 19:56:37 »
Uzatmaya gerek yok herkes kimin ne dediğinin farkında Mesut Abi. Ama merak ediyorsan ailemle ilgili bir sıkıntım yok.Yay takmakla bu ne alaka anlamış değilim.Öyle bir durum olsa zaten söylerim aile aracım olmaz diye ama ben orada yay hakkındaki düşüncelerimi açıkladım.

yay takmak ile alakasi su , bende o yaslarda babamin aracina yay takmaya calistigimda hep karsi cikardi babam , o nedenle agile aracimi diye sordum , ama sen bunu yanlis anlayip karsi cevaplar vermeye basladin , benim asil vurguladigim buydu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mayıs 11, 2014, 20:55:53 »
yay takmak ile alakasi su , bende o yaslarda babamin aracina yay takmaya calistigimda hep karsi cikardi babam , o nedenle agile aracimi diye sordum , ama sen bunu yanlis anlayip karsi cevaplar vermeye basladin , benim asil vurguladigim buydu
Abi o tarz insanlardan bende nefret ederim babasının-annesinin arabasıyla birşeyler yaptığını yapaağını sanan insanlardan.Ama ben istersem yay istersem coilover istersemde air takarım buna kimse birşey diyemez sadece yorum yapılabilir.Senin oradaki yazını dalga alay gecici bulduğum için o tarz dalgaya vurdum.

Hee ama illaki tak diyorsan sen gönderirsin yayları bende taktırırım ekstra gıcırtılarımız olur senin canın sağolsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mayıs 11, 2014, 21:06:12 »
Mustafa Can , ben dalga gecmek-icin yazmamistim , cepten yaziyorum diye belirttim , bugun anneler gunu ve esimle kizimla-annemlerdeyim , anneler gunu icin ve arada forumada bakip yaziyorum ,  yazi seklim o nedenle degisik gelmis olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mayıs 11, 2014, 21:11:24 »
Mustafa kardesim senin yasin daha genc ,  ilerde tecrube kazaninca anlarsin , ben 5 lik yayla 7 yil corolla E12 kullandim icerde tik ses yoktu , o isler senin anlattigin gibi olmuyor 3 5 cm yayla olmaz o isler , coilover mi bu saseden sagdan soldan ses getirsin , ayrica yay coilover vs elektrik sistemine zarar vermez bunu nasil bununla bagdastirdin cok ilginc :) neyse sen bildigin sekilde kullan aracini gule gule bin , nasil rahat ediyorsan , gerci arac senin degil sanirim , agile araci olunca bunlari yapmak zor zaten , bende 20 yaslarinda cok cektim bu sikintiyi

Abi buradaki "gerci arac senin degil sanirim , agile araci olunca bunlari yapmak zor zaten , bende 20 yaslarinda cok cektim bu sikintiyi" demeni ben yanlış yorumladım o zaman eğer ki kırıcı konuştuysam kusra bakma yaşına saygısızlık yapmak istemem.

Eibach mı gönderiyorsun şimdi sen bana ? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mayıs 11, 2014, 23:43:41 »
Mustafa o is oyle olmuyor ama :D sase zorlama nedir ya 35 lik yayla :D

sanırım herşey bu sözün yanlış anlaşılmasıyla olmuş.sanırım mustafa arkadaşımız bunu alaycı bir tabir olarak anlamış ve böle bir durum çıkmış.tamamiyle bir yanlış anlama sanırım.çünkü arkasından hafiften sert bir cevap gelmiş mustafa arkadaşımızdan ve olay almış başını yürümüş.mesut abide katılıcaktır diye düşünüyorumki 3,5luk eibach yay kullanılabilcek en konforlu en kaliteli yaylardan biri.amaç bir arabaya modifikasyqon ise lastikler jantlar büyütlür ve  5lik yay basılır.ama amacımız küçük oynamalar ile ortaya sadece şık bir görüntü çıkarmak ve konforuda arabada bırakmak ise 3,5luk eibach kuşkusuzki en iyilerindendir.belkide hatta arabaya en az zararı veren yaydır.ön konsol sesi yayla artarmı evet artar ama bu eibach 3,5luk yay ile bence şahsi görüşüm farkedilir derece bile olmaz.yayı sürat yapmak için takmıyoruz güzel bir görüntü ve daha iyi yol tutuşu için takıyoruz.oyüzden sıkıntı çıkarmaz.ama gene mesut 3abi katılırmı bilmiyorum(açıkçası umudumda yok  :) ) ama 5lik yay ile 2haftada bir sanayiye gidersin takırtı tukurtudan.diceğim şu ki o arabaya 3,5luk eibach canavar gibi olur :D baktım olmuyor yay benden olsun :Dtamamiyle ters tarafınıza gelmissiniz birbirinizin bence.mesut abinin yaşı tecrubesi benden çok akıl vermek bana düşmez yanlış anlaşılmasın sadece fikrimi sölemek istedim.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 11, 2014, 23:54:31 »
bende 21 yaşında olan biri olarak Mesut abiye sonuna kadar katılıyorum.tamam belki Mustafa Can arkadaşımızın kendi aracıdır ama biz aile aracı olarak gördük hep.Mesut abimizde o yaşlarda öyle yaşamış demekki.Aynı durum bendede var bende yay takamam mesela,çünkü aracın altı zaten alçak diyor babam.ben yay taksam binmez gider çıkarttırır.mesele herkesin farklı yetişmiş olması.ama saygısızlıkta var,yanlış yazılan kelimelerle dalga geçmeyi ben anca çok samimi arkadaşlarıma yaparım.seviyeli bir konuşma alanı olan forumda ve özellikle kendimden büyük olan birine asla yapmam.yapmamamda gerekir.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mayıs 12, 2014, 00:30:35 »
bu olayda taraf tutup şuna katılıyorum buna katılmıyorum demek daha yanlış bir davranış olur.çünkü ortada belli bir noktadan sonra karşılıklı sözlü diyaloglar var.olaya kim haklı kim haksız bakmakdan ziyade kaynagını bulup sorunu çözmek daha mantıklı olur.konunun bu hale gelmesinin sebebide aslında yay degil zaten söylenen sözleri yanlış anlamadan kaynaklanıyor.birbirlerinin terslerine gelmişler.bu günlük hayatta bile karşılaştıgımız bir durum.zaten yazdım sözüm asla mesut abiye ya da mustafaya degil.mesut abinin yaşı ve tecrubesi ortada haddim degil.ama olay bir noktadan sonra büyüklük ve küçüklük olayını zaten aşmış.tamamiyle yanlış anlaşılma olmuş ters taraflara gelinmiş ve konu uzamış şahsi görüşüm.hepimiz bir zamanlar babamıza nasıl ters konuştuysak burda da durum bu.büyüklük küçüklükten çıkmış.tabi bunlar benim düşüncelerim çokda uzucak birşey yok.mustafa arkadaşımızda durumu farketmiş ve kusurabakma demiş.yanlış yorumladıgınıda sölemiş.oyüzden gayet dogal bunlar.hiçbirimiz birbirimizi senelerdir tanımıyoruz çogumuz yüzyüze bile gelmiyoruz.böle böle birbirimizi tanıyoruz.bu da bir tanıma şeklidir.tatlıya baglanması en güzel durum.

ama tabi yay ister o araba özellikle sölüyorum yay istiyorrrr :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mayıs 12, 2014, 10:53:21 »
Ogun ve Kaan ikinizede fikirlerinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim :)

Ogün 35 lik Ebiach ben E12 corollamda kullandım 1 yada 2 yıl ne konfordan ödün verdi nede ses yaptı çok memnundum, sonra 45mm HR spor değil Racing tipi yay taktım spor yaylardan çok daha sertti ve yine sorun yaşamadım, konfor azaldı ancak araçta ses artışı olmadı,  şimdide 2012 Yarisimde yine daha önceki araçta memnun kaldığım için H&R Racing tipi yay kullanıyorum, konfor orjinal yaylara göre %50 gitti ancak araçta hiç ses artışı olmadı içi epey sessiz aracın, torpidoydu koltuktu vs hiçbiryerden ses çıkmıyor ancak dediğim gibi konfor yarı yarıya azaldı, bneim için sorun yok tabi, güvenli sürüş benim için daha önemli :)

Mustafaylada birbirimizi biraz yanlış anladık ve geçti gitti biz öpüşüp barışırız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mayıs 12, 2014, 14:08:01 »
Senin arabaya Allah korusunda bobrek taşım falan olursa binecem mesut abi zaten :D :D cok sevindim tatliya baglandigina..genel anlamda mustafanin aurisde goguste ses var abi yanlist bilmiyorsam 5lik yada 4,5lukda buni dahads arttirmazmi.birde ankaranin yollari sikinti çıkarır gerçekten bemcede okadar yaya.farketmeyiz ama sanayiye girdik mi ortaya cikar.sanki eibach 3,5 daha iyi.cok sporda degil cok klasikde degil
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 12, 2014, 14:40:55 »
yayla ilgili mesajı atmasam sıkıntı olmayacakmış suç bende :D
forum ortamında insanlar bazen karşısındakini anlayamıyor sorunlar ordan çıkıyor ama tatlıya bağlanmasına sevindim
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mayıs 12, 2014, 14:42:33 »
yayla ilgili mesajı atmasam sıkıntı olmayacakmış suç bende :D
forum ortamında insanlar bazen karşısındakini anlayamıyor sorunlar ordan çıkıyor ama tatlıya bağlanmasına sevindim

nedemek istedin sen şimdi fatihhh  :rofl: :rofl: sıkıntı yok olur böle vakalar...ama o araba yay istiyorrr  :D :D
2002 corolla sol vvt-i