0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
simarmadan konusta agzimi actirma bana terbiyesiz seni ! cep telefonundan yaziyorum senin icin harflere dikkat edecek degilim ,coluk cocukla ugrasir olduk Yarabbi sen sabir ver .
babanin parasiyla babanin arabasiyla burda ahkam kesme , git calis para kazan arabani al gel artisligini ozaman yap tamammi ! ! !
agggole diye benmi alay ettim seni-le ? senmi bana guya laf dokundurdun ? yeni neslin kendini beyenmislik tavri ! guzel kardesim adam gibi oneride bulunduk ! adam gibi yorum yaptik , ayni sikintilari senin yaslarinda bende yasadigimida belirttim ama sen aggggileee diye kendi capinda alay etmeye calistin tiye alnaya calistin ! kimin kime ne yakistiracagini okuyanlar karar verir yokun acik olsun beninle muhattabin olmasin yeter su saatten sonra
Mustafa Can geri donup mesajlari bi oku istersen , universite okuyan birinin bunlari anlayabilecegini dusunuyorum, haa sen agile araci diyince , yaran varmiski gocundun ben bunu anliyorum , burda simdi laf salatasi yaparak cok olgunmussun gibi davranma guzel kardesim .
Uzatmaya gerek yok herkes kimin ne dediğinin farkında Mesut Abi. Ama merak ediyorsan ailemle ilgili bir sıkıntım yok.Yay takmakla bu ne alaka anlamış değilim.Öyle bir durum olsa zaten söylerim aile aracım olmaz diye ama ben orada yay hakkındaki düşüncelerimi açıkladım.
yay takmak ile alakasi su , bende o yaslarda babamin aracina yay takmaya calistigimda hep karsi cikardi babam , o nedenle agile aracimi diye sordum , ama sen bunu yanlis anlayip karsi cevaplar vermeye basladin , benim asil vurguladigim buydu
Mustafa kardesim senin yasin daha genc , ilerde tecrube kazaninca anlarsin , ben 5 lik yayla 7 yil corolla E12 kullandim icerde tik ses yoktu , o isler senin anlattigin gibi olmuyor 3 5 cm yayla olmaz o isler , coilover mi bu saseden sagdan soldan ses getirsin , ayrica yay coilover vs elektrik sistemine zarar vermez bunu nasil bununla bagdastirdin cok ilginc neyse sen bildigin sekilde kullan aracini gule gule bin , nasil rahat ediyorsan , gerci arac senin degil sanirim , agile araci olunca bunlari yapmak zor zaten , bende 20 yaslarinda cok cektim bu sikintiyi
Mustafa o is oyle olmuyor ama sase zorlama nedir ya 35 lik yayla
yayla ilgili mesajı atmasam sıkıntı olmayacakmış suç bende forum ortamında insanlar bazen karşısındakini anlayamıyor sorunlar ordan çıkıyor ama tatlıya bağlanmasına sevindim