0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, Son zamanlarda ayna kapatma modüllerinin araçlar için çok faydalı olduğunu görüyorum ( Orjinalinde olmayanlar için ) Peki ayna kapatma modüller her ayna da çalıştırılabilir mi? Mesela benim kullandığım araç 2013 model dacia sandero stepway 1.5 DCI aracımda manuel aynalar var. Yani elektrikli değil .Ben bu ayna kapatma modülünü bu aracıma uygulayabilir miyim? Bir de manuel aynanın elektrikli aynaya çevrilme ihtimalinde araç için herhangi bir güvenlik problemi (elektrikten kaynaklı) oluşabilir mi ?Ayna kapatma modülü:UNIQUE otomatik ayna kapama modülü
ben öksüzmüyüm aytaç abi peki ben peki ben
bir ara çok kafa yordum bu işede gözüm yemedi.eger yapılabiliryorsa yaptırabilirim birsüre sonra.bu aralar aracın başka işleri var onlara kafa yoruyorum.ama el ile kapatmak ayrı bir zevk tabi.babam telk tuşla kapatıyor arabadan ben elimle
Bu sistem hali hazırda içeriden ayna ayar düğmesi üzerinde ayna kapatma açma düğmesi bulunan ve bu sayede kapatılıp açılabilen aynalara uygulanabilir.Bu aynalarda ayna içerisinde bulunan ayar motorunun haricinde birde aynanın katlandığı yerde kapanıp açılmayı sağlayan motor bulunur.
Merhabalar ben 2012 d4d auriste kullanıyorum. aşağıdaki adres ücretsiz kargoda yapıyor. ben çok memnunum. http://www.ebay.com/itm/Auto-CAR-Side-Rear-View-Rearview-Mirror-KIT-Folding-Closer-System-Intelligent-/290976854248?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item43bf9270e8&vxp=mtr
hocam bu ne işe yarıyor şimdi bizde de 2008 corolla var ayaları elle kapatabiliyorum sadece işime yarar mı yoksa çıkma ayna mı almam lazım