0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elektrikli aynalarınız içerideki düğmeden kapanabiliyorsa, bu modül sayesinde kendiliğinden kapanacak, yani elle yaptığınızın otomatiği.
Mehmet bey sizin gibi elektrikli katlanan ile degisirse olur ancak burda tartisilan , var olan elektrikli aynanin , bu modul sayesinde kapanmaya calisilmasi ve buda imkansiz .
Anladım Mesut Bey , ben Ogün Bey'in takipteyim mesajını görünce yapılabileceği konusunda bilgi amaçlı paylaşmıştım. Konuyu yanlış yorumlamışım
Ben açıklama yapmadım haklısınız. ben aracımdaki aynalar içeriden düğme ile otomatik açılıp kapanabiliyor. ancak ben bu linkte verdiğim modül sayesinde anahtar üzerindeki kapı açma kapatma düğmesinden kapıları kilitlediğimde aynalarda katlanıyorlar, ben kapıları açtığımda aynalarda açılıyor kendiliğinden. modül sadece motorlu açılıp kapanabilen ayna mekanizmasını kapı kilidine entegre etti diyebilirim. harekethalindeyken ve dar yerlerden geçerken yine içerideki düğmesiyle aynalar katnalabiliyorlar.
yani ozaman komple aynalar degişecek ölemi.buna ek aparatlar ile yapamıyoruz
Evet komple aynalar değişecek . Ben çıkma olarak aldım.
kaça aldınız acaba? Ve nerden aldınız?
Süleyman Bey , ben bir tanıdık aracılığıyla oldukça uyguna aldım ama normal şartlarda sağlam çifti pazarlıkla fiyatı 450 ye inmişti ilk etapta. Sonra tanıdıkla daha uyguna indi ama dürüst bir satıcı.Ne dediyse o geldi. Yani aracısız nasıl bahsettiyse aracıyla gönderdiğinde aynen öyleydi. Fiyatı gözden geçirin ve Eğer ciddi olarak düşünüyorsanız bana özel mesaj ile ulaşın , kişiyle görüşeyim ve size cep nosunu göndereyim.Belki daha uygun bir fiyat yaparYalnız uygulama aşaması oldukça meşakatli ve zor. Sıradan bir elektrikçinin yapabileceğini sanmıyorum. Basit duruyor fakat eski aynaları söktüğünüzde yuvalarını denk getirme , aynayı uydurma , soketlerini uydurma , hat çekme ve ayların fonksyonlarını doğru bağlayıp çalıştırma kısmı arabayı A'dan Z'ye bilen vir ustaya yaptırmanız gerekiyor. Bu kişi de malum zaten forumumuzda
Merhabalar ben 2012 d4d auriste kullanıyorum. aşağıdaki adres ücretsiz kargoda yapıyor. ben çok memnunum. http://www.ebay.com/itm/Auto-CAR-Side-Rear-View-Rearview-Mirror-KIT-Folding-Closer-System-Intelligent-/290976854248?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item43bf9270e8&vxp=mtr
Hem elektrikli hem de içeriden tuşla kapanıyor olması gerekiyor. Bu modüller tuşla yapılan işlemi otomatiğe çeviriyor.
O zaman benim bi gazla aldığım bir ürün hiçbir işime yaramayacak sanırım.
Talip olabilirim kudret abi
Abicim bu hafta sorayım, eğer bir çözüm olmayacaksa herhangi bir kazanç elde etmeksizin sadece aldığım fiyata sana kargo ile gönderirim. Tabi kargo ücreti sana ait. Ürüne de 25 TL verdim.