0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer kasko detay klozları ve "orjinal yedek parça", yetkili servis onarımı" maddeleri aynı ise Ray'a geçin derim.
Ayni fikirdeyim , eger policenin tumunde goze batan herhangi bir aykiri madde yoksa gonul rahatligiyla yaptirabilirsiniz.
Ekteki iki önemli madde eski sigortanızda da aynen varmıydı?
bu doğrultuda ray sigortanın artı %20 lik hasarsızlık avantajını kullanarak ray sigorta ile yola devam edeceğim,umarım kazamız ve hasarımız olmadan poliçemizi tamamlarız,cevap veren arkadaşlar teşekkürler
Benimde vakit geldi bu olayı bende araştıracağım
Siğortayı yapan acentalar yaptıkları kasko veya sigorta policesi üzerinde %20 civarında kar payına sahipler. O nedenle farklı acentalar farklı fiyat teklifleri verebilir. Aynı kaskoyu GANERALI firmasına sorarak hesaplatmanızı tavsiye ediyorum. Üstelik sadece hesaplatma işlemi ne 25 tl değerindeki oto yıkama eğer ürün sigorta ve kasko yaptırırsanız 90 Tl değerindeki Klima Dezenfeksiyonu - Araç İçi Ozonlama ve Sterilizasyon - Su itici, Yağmur Kaydırıcı promosyonlarından birini hediye ediyorlar şeklinde reklamları mevcut. Bi arayıp fiyat almanızda fayda var diye düşünüyorum.
Aman aman hocam, benim bir önceki kaskom generaliydi, toplamda o şirkette 7 gün kaskolu kalabildim, öyle rezil bir şirket yok inan ki, adamlara iptal edin kaskoyu diyorum, oyalama taktikleri , yalanlar, bütün filmler üst üste, hasar anında kesinlikle çok uğraştırırlar bana her servise gideceksiniz dediler, poliçe gelince bir baktım sadece anlaşmalı servisler , sonrada demesinlermi , üste 200TL daha verin çevirelim, o hediye oalyları da yalanmış, kimseye vermiyorlarmış , çok şikayet var haklarında ben paramı alasıya kadar göbeğim çatladı, aman diyim..Ayrıca hiç bir toyota servisiyle anlaşmaları da yok
Toyotayla anlaşmalarının olmaması sıkıntı. Benim de kasko yaparken tercihim bu oldu ve orjinal parça kullanımı kapsamlı ve arabanın satın alındığı bayi olan Sonkar ile anlaşması olan Halk Kasko yaptırdım. Dediğiniz gibi policeyi iyi okumak gerekiyor.