0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En iyisini yapmışsınız hocam, GENERALİ mi aman aman...
ABD deki gibi sistem yok ki yanıltıcı reklam yapana ceza uygulasınlar. Sabahtan akşama kadar tv lerde reklamları dönüyor.
önceki allianzdı hasarsızlk koruma yok... yetkili anlaşmalı servis...9000 hasarla yüzde 40 a düştüler fakat ray bana gel yüzde 60 hasarsızlığını devam ettireyim dedikden sonra 1 yıl rayda kalma kararı aldım...
Bu klozu olan kaskolar mevcut, genellikle uzun dönem hasarı olmayıp aynı sigorta şirketinden yenileyenlere verilebiliyor.
Arac Anahtarının Ele Geçirilmesi Nedeniyle Aracın Çalınması KlozuKara Araçları Kasko Sigortası Genel Şartları’nın A.4.11 bendine istinaden, sigorta ettirenle aşağıdaki hususta ek sözleşme yapılmıştır.a. Araç anahtarlarının ele geçirilmek suretiyle çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi,b. Aracın dolandırıcılık yoluyla çalınması ve/veya araç anahtarının dolandırıcılık yoluyla ele geçirilmesi suretiyle aracın çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi,c. Belge karşılığında otopark, servis/tamirhane, oto yıkama vb. işletmelere bakım, onarım, gözetim amacıyla bırakılan araçların ilgili işletmeden çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi (bu durumun taraflarca karşılıklı kabulü şarttır) sonucu meydana gelecek ziya ve hasarlar teminat kapsamındadır. Anahtarın araç üzerinde unutulduğu veya bırakıldığı sırada gerçekleşen araç çalınmaları ile yukarıda “c” fıkrasında belirtilen haller dışında araç anahtarının/aracın kendi iradesiyle 3. Şahıslara teslim edilmesi ve araç anahtarını/aracı teslim alan 3.şahıslar tarafından aracın emniyeti suiistimal yoluyla çalınması teminat kapsamı dışındadır.@SAMET KUŞOĞLU (16168) sizin kaskonuz da bu madde nasıl yazıyor. Anahtar üzerin de çalınan aracı karşılayan kaskoyu ilk sizden duyduğum için soruyorum.
Bunca senedir Sigorta yaptırıyorum Ray sigorta kadar pahalı fiyat veren olmadı.Zorunlu trafikKaskoKoltuk sigortasıZorunlu taşımacılık Bunların hiç birine Ray uygun fiyat vermedi.Hatta 3 Ocak'ta partner'in trafik sigortasını yaptırdım.720 TL ile alliance en uygun fiyatı verdi.Ray 2.300 TL fiyat verdi.Kimbilir kasko'ya ne fiyat verirler Generali,Sompo Japan gibi firmalara sigorta yaptırmayı bırakın selam bile vermem.Guven vermiyorlar bana...Sizce de öyle değil mi?