0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota bir adım önde bence her iki markayı da kullandım Renault da mekanik olarak sorunsuz gibi ancak işin içine detaylar girince Toyota daha ağır basıyor.üstelik benzinli Toyota'nın yakıt tüketimi diğer birçok markanın dizel tüketimine eşdeğer test ettim çünkü.ben olsam düşünmeden Toyota alırdım
Toyota kullansaydınz bir toyotayı renaulta tercih etmezdiniz. Çünkü toyota kullanan birisi renault grubu arabasına cok zor biniyor. Benzinli 1.6 90 bygr o araba için yetersiz. Ya dizelini alın yada 2.0 motor alın. Kimle konussam yerden yere vuruyor. Özellikle renaultun fabrika cıkışlı taktığı lpg çok kalitesiz atiker 10 gömlek üste kalır.lovato brc ve landeronzo piyasanın iyi. Bide atiker var malum. Formun yakıt bölümünü iyicene okuyun. Renault bir motoru bütün arabalara uyduruyor.uzun yıllar Yenilikte yok. Su anki fluence az para değildir. Hayırlı olsun size insallah pişman olmazsınız
benim için performans çok önemli değil aslında dizelide olur ama ben benzinli araç istiyorum açıkçası ama benzin pahalı o yüzdende lpg olsun dedim fluence babamın şirket aracı kullanmışlığım ordan 1.6 toyotaya lpg hiç mi olmaz diyorsunuz sorun performans ise önemli değil sadece sorun çıkarmasın yeter ben sorun çıkarmayacağını düşünüyorum ama tecrübeli olan sizsiniz tabi
Dizel almaya karar verirseniz de Toyota ve Reno'dan başka seçeneklere bakın derim... Ben olsam dizel Corolla'yı rakiplerine göre güçsüz motorundan dolayı tercih etmezdim...Reno'ya da zaten 60-70 bin para vermezdim...Toyota dizelde ortada malum alınmaz opelin dizelleri sorunsuz kasalar güzel. opel astra 1.3 motor j kasa arabanın şekli de güzel. Son zamlardan 70 milyardan fazla mıdır? Onu bilmiyorum
Arkadaş Toyota'yı 1.6 benzinli, Renault'u ise dci diyor yani dizel. Onun için Toyota'ya lpgyi soruyor. Fluence'de zaten benzinli 90 beygir motor yok...Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 00:53:231.6 Toyota'ya lpg gayet güzel olur olmasına da...(Toyota'ya Brc şiddetle tavsiye ederim) Yalnız ben sıfır Corolla alıpta lpg taktırmaya kıyamazdım açıkçası. Bence siz önce benzinli mi dizel mi ona karar verin... Eğer yakıt sizin için önemliyse, tahminen 70 milyar para veripte benzinli bir araç almayın. Dizel almaya karar verirseniz de Toyota ve Reno'dan başka seçeneklere bakın derim... Ben olsam dizel Corolla'yı rakiplerine göre güçsüz motorundan dolayı tercih etmezdim...Reno'ya da zaten 60-70 bin para vermezdim...
Dizel alırsak life baz donanım o bile 66 bin tl benzinli advance 62 bin hadi 2-3 bin indirim olsa yılda en fazla 12 bin km yapıyoruz az olabilir belki ama yinede benzin pahalı elin amerikalısı aynı corollaya 2.5 motor biner biz 1.6 bile zor neyse kafam karıştı açıkçası bizim şu anki araç full hafif ticari araç full arabaya binerken daha boş araca binmek olmaz gibi geliyor sıfır arabaya lpg kıyamam diyince iyice kafam karıştı
Yanlış anlamayın, bu benim fikrimdi. Ben sıfır araca taktırmam yani. Arabaya o kadar verip benzinli alıpta lpg peşine düşmem. Yoksa bayiden çıkardığı gibi lpg taktırıp memnun olanlar da vardır...
Dizel alırsak life baz donanım o bile 66 bin tl benzinli advance 62 bin hadi 2-3 bin indirim olsa yılda en fazla 12 bin km yapıyoruz az olabilir belki ama yinede benzin pahalı elin amerikalısı aynı corollaya 2.5 motor biner biz 1.6 bile zor neyse kafam karıştı açıkçası bizim şu anki araç full hafif ticari araç full arabaya binerken daha boş araca binmek olmaz gibi geliyor sıfır arabaya lpg kıyamam diyince iyice kafam karıştı edit: lpg olucak olsada benzinli olsun istiyorum
opele gelince hic tavsiyeettigim bir arac degil.bazi tecrubelerden dolayi onyargim var.ama reno toyota kiyaslamasini dogru bulmuyorum ama niye bir seat benzinli olmasin