0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle toyota corolla dizel alın derim. Ben de var. Bir kaç ufak canımı sıkan detay var ama onun dışında gayet memnunum. Bu arada dizel alın dememim sebebi, malatyada bir arkadaşımla aynı anda aldık araçlarımızı. Onunki 1.6 advance otomatik benzinli, benimki dizel advance manual. O şu anda keşke benimki de dizel olsaydı diyor. Ben yakıtından da çok memnunum. Arabaya binerken hiç tırsmıyorum yani. Dizel alın pişman olmazsınız.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 07:24:58ayrıca, corolla alırsanız, yolda giderken insanlar hala dönüp dönüp bakıyor arabaya:) Bu da insanın hoşuna gidiyor.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 07:26:39ayrıca, corolla 2. elde en az değer kaybeden araçlardan bir tanesi. Bir de Türk halkı seviyor toyotayı. Bunları da hesaba katın derim ben
Arkadaşlar yılda 12 bin küsür km yapıyoruz annem corollaya bayıldı babam kardeşim fluence ı az yakmasından dolayı seviyor kataloğu gösterdim onlarda beğendi corollayı cumartesi test edicez zaten fluence ı severdim ama dün corollaya alıcı gözle baktıktan sonra fluence sönük kaldı bana göre şöyle olur yapıcağımız indirime göre muhabbete göre seçicez artık benzin mi dizel mi
Honda da bugün civic modelini lpgli olarak satıyor, ona da bakabilirsiniz.Corollanın da lpg de bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum ancak dizel corollayı torkundan dolayı ve yakıt türünden dolayı almanızı tavsiye ederim. Dizel yakıt bence daha güzeldir, ülkemiz şartlarında. LPG'nin de fiyatında oynamalar olabiliyor ama bu araçları alacak kadar bir rakamı gözden çıkarttıysanız bence dizel corolla.
bi toyota, renaultla kıyaslanmamalı vw felan desen neyse