0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gölcükte feza kahyaoglu postanenin hemen arkasında.fezaya benim gönderdiğimi söyle yardımcı olurlar.
ben toyota veya toyota bayileri axa da yapıyor onlardan birini yaptırmanı öneririm. çünkü allah göstermesin bişey olduğunda aracın serviste işlem görecek hani araya farklı biyer daha girmeyince yine karlı sen çıkacaksın. ayrıca yedek araç temini gibi konularda çok da kolay 15 dk da test araçlarından bir tanesinin anahtarını da eline veriveriyolar yani kısacası şu bir işe birden fazla kişi karışınca çok karışıyo ya bunda da ayrı bir şirket falan girdiğinde işler karışıp başın ağrıyabilir
Biliyorum abi orayı, liseden bir arkadaşımın babasıydı sanırım. Fiyat alacağım yerlere ekledim orayı da. Çok teşekkürler. Biliyorum, servisin çalıştığı acenteden olunca kasko, yapılan işlemlerde inanılmaz kolaylık sağlanıyor. Bizzat kendim de tecrübe ettim. Geçen sene bu zamanlar ''40'' (kırk) günlüğüne ikame olarak RAV4 vermişlerdi. Ama o rahatlığı yaşamam için bir sonraki sene diğerlerinden 2.000 TL fazla para istediler. 4.800 TL yanlış hatırlamıyorsam kasko teklifi verdiler. Kafa rahatlığı, iyi ve hızlı hizmet güzel de 4.800 TL de güzel be kardeşim.
Sompo japandan bir teklif alin isterseniz abi. Bana gore çok iyi bir firma. Gerek sözleşme deki maddelerle gerekse fiyat konusunda
Ağustos 25 te Sompo ile devam dedik.Kasko 750 tlTrafik sigortası Maphfre 160 tl.
Kaskomun bitmesine 1 hafta kaldı, bende arayışlarımı hızlandırmaya başladım. Bugün koalay.com ile irtibata geçtim ve Aksigorta'nın genişletilmiş kaskosunu 1240 Lira gibi bir fiyata sundular. Poliçe örneğini de inceledim, yamuk bir durum yok ama içim ısınmadı bir türlü. İnternet üzerinden almak sizce sağlıklı olur mu ? Klozlar tam, fiyatı beklediğimin ve şimdiye kadar aldıklarımın arasında en uygunu ama olmayan bir şey var gibi. Etrafınızda hiç bu site ile çalışan oldu mu ? Zira site çok yeni, güvenilirliklerini sorguluyor insan.
Insallah sorunsuz sekilde yilinizi bitirirsiniz abi
Umarım sorunsuz tamamlarim Ilkecim. Sen bir sorun yaşadın sanırım bunlarla.
Sompoya geçecekler bir kez daha düşünebilirsiniz. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61255.0
Burda experin bayağı bir dengesizliği var. Uğraştırmışlar seni. Mutlu sona ulaşmışsın nihayet. Gemiş olsun.
Araba ulastida biz ulasamadik abi. Daha 471.6 tl almamiz lazim. Sagolasin abi
oto sanayide bir bedevinin başına gelebilecek herşeyi yaşamışsın be ilkeciğim... ))