0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bugün biraz bu konuyla uğraştımda babamın aracı için araç sıfır corolla dizel active toyota kasko 1300, axa indirimli fiyatı 1500 anadolu 2200 diğerleride bunlar arasında mevlada benim kendi aracım axada daha önce hiç kullanmadım tooyta kaskoyu, bundan yaptıran varmı daha önce acaba hiç?
Çağlar bey selamKasko sigorta işleri çok karışık işler satarken allayıp pulluyorlar ama iş düşünce sırt çeviriyorlar mırım kırım ediyorlar genelde.bence en sağlamı sigortayı tanıdık yada bir arkadaşınızın tanıdığı varsa ona yaptırmanız.Problem çıkınca bayinin çok faydası oluyor benim nacizane tavsiyem bu.Banka sigortaları daha uygun oluyor ama problem çıkınca nasıl davranırlar bilemiyorum.Selamlar
Kaskoyu yaptırdımToyota kasko 760 lirabide 50000 bakımı yapıldı 270 lirada o var e tabi birde sigortamız 234 lirabakım işinde kızdım yalnız servise bi gittim 360 kusur lira fiyat çekti polen filtresiyle enjeksiyon temizeyicide koyacakmış ondan fiyat boyleymiş yok dedim koymayın uyduruk iki parça 90 lirahemen zaten lafları hazır abi euro yukseldi biz napalım fiyatlar boyle 3 aydır sadece yağ ve yağ filtresi değiştirtdim bende o bile 270 lira
İlke bey full kasko ama hasarsızlık indirimi var tabi bu fiyatın icinde fakat sunu net söyleyebilirim ki koltuğa oturmadan önce ben size teklifleri anlatayım dedim gorevli hanfendiye 790 liraya kadar teklif aldım daha aşağısıni veremicekseniz hic ugrasmayalim dedim öyle oturdum sonra başladım pazarlığa hatta gözünün önünde trafik sigortasını başka yerden yaptırdım telefondan daha düşük fiyat veremediği icin 234 liradan oda baya cebellesti kasko icin 760 a düşürdü sunudabelirteyimki böyle yerlere su fiyatları aldım diyerek gitmek çok ise yariyomus bilgileri bilgisayara girerken teklifleri ve veren firmalarında soruyorlar onları da not ediyorlar öyle fiyat cikiyor e zaten teklifi veren firmanın ornek policesini görebiliyorlardır diye düşünüyorum dolayisiyla müşteri kaybetmemek için fiyatı kiriyorlar
Bugün bende anadolu sigortadan genişletilmiş kasko yaptırdım %60 hasarsızlık indirimim var 1060 tl 9 taksit geçen senede aynı firmaya yaptırmıştım 930 tl 6 taksitti.en güzelide hasarsızlık koruması var geçen sene arabama vurup kaçmışlardı kaskodan aracımı yaptırdım ve hasarsızlığım bozulmadı.Çarşamba günü gidip poliçemi alacağım.acenta ile 1998 senesinden beri çalıştığımdan dolayı kendilerine güvenim sonsuz.istediğim servise götürme şansım var,anlaşmasız bile olsa ben götürüyorum arabam yapıldıgı zaman para ödemeden alıp geliyorum kendisi gerekli mevzuatları ayarlıyor.
Hangi acente Cavit Abi ? Güvenilir biri ise ben de oradan yaptırmak isterim. 1-2 ayım kaldı kaskonun bitmesine. Yavaştan bakmak lazım.