Gönderen Konu: Kasko Teklifi  (Okunma sayısı 4575 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '11
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Kasko Teklifi
« : Nisan 30, 2014, 20:54:48 »
bugun garanti bankasından arayıp telefondan kasko için teklif verdiler
sigorta sirketi: eureko sigorta
araç: 2011 corolla comfort extra d-4d
valla bu işleri çok bilmiyorum abilerim yardımcı olursanız sevinirim şartları mail atın dedim poliçeyi mail atmışlar komple 868,28 lira indirimli fiyat çıkarmışlar.
şartlara baktım istediğiniz servisi seçebilirsiniz diyorlar fakat şoyle bişe var exper veya eureko sigorta asistanları tarafından onarımı yapılacak parça başka yerden firmanın belirlediği standartlara göre kullanılabilir ve başka yerlere yönlendirilebilirsiniz diyor bide kafamı kurcalayan şoyle bişi var değişen parçanın faturasını görmeden sigorta odeme yapmaz diyor ben mi göstericem faturayı yani ben mi öyeceğim once parayıda onlarmı bana odeyecek herhangi bir durumda
aslında aracı yetkili servisine götürüp orda görüşüp sartları birebir duyarak kaskolamak istiyorum ama bu teklifide sureli verdiler cumartesi gidicem servisede sizde eureko sigortada durum nedir hangi firmayı önerirsiniz

Toyota Club Türkiye

Kasko Teklifi
« : Nisan 30, 2014, 20:54:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Kasko Teklifi
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2014, 20:58:13 »
banka kaskolarını çok önermiyorlar açıkcası.bu benim şahsi görüşüm ve tecrubelerim.nişanlım eskiden sigortacıydı şimdi bankacı.birde kiracımız sigortacı güneş sigorta isterseniz görüştüriyim sizi.ben 8 senedir aracımı ona kaskolatıyorum memnunum bir sıkıntım olmadı.güneş axa iyidir tecrube ettiklerim bunlar  tabi birde oyak
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kralına yol vermişim, soytarısıyla uğraşamam...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2014, 21:05:14 »
bende bugün biraz bu konuyla uğraştımda babamın aracı için araç sıfır corolla dizel active toyota kasko 1300, axa indirimli fiyatı 1500 anadolu 2200 diğerleride bunlar arasında mevlada benim kendi aracım axada daha önce hiç kullanmadım tooyta kaskoyu, bundan yaptıran varmı daha önce acaba hiç?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2014, 21:08:14 »
Teşekkurler Ogun abi
vallahi o zaman ben bi şu toyota bayiine uğramadan karar vermeyim ya haftasonu uğrayım bakalım olmadı size dönerim ogun abi

bu arada aracın eski kaskosu turk nippon diye bi firmadan baktım baktım bişe anlamadım kuru gumburtuye bi poliçeymiş yani babam yaptırmıştı hiçte bakmamıştım bugune kadar

Mesaj Birleştirildi: Nisan 30, 2014, 21:16:54
bende bugün biraz bu konuyla uğraştımda babamın aracı için araç sıfır corolla dizel active toyota kasko 1300, axa indirimli fiyatı 1500 anadolu 2200 diğerleride bunlar arasında mevlada benim kendi aracım axada daha önce hiç kullanmadım tooyta kaskoyu, bundan yaptıran varmı daha önce acaba hiç?

Vallahi bilmiyorum ama genel intiba iyi toyota kaskoda duydugum kadarıyla bi arkadaşımada geçen bakımda falan hep indirim yaptılar kasko sigorta toyota kaskodan diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2014, 21:41:51 »
toyota kasko hakkında bilgim yok ama anadoluda iyi diye yuarım hep.ama şunu belirtiyim aslada unutulmasın lütfen kasko markasından ziyada kaskoyu yaptırdıgınız işletme çok önemli.yani güneş sigorta anadolu sigorta falan degil daha çok bu markayı taşıyan işletmeler çok önemli.buna dikkatetmek daha dogru olur.çünkü kendi insiyatifleri dogrultusunda fiyatla oynıyabiliyor Allah korusun hiçbirimizin başına gelmesin ama birşey olursa en iyi şekilde veya en kötü şekilde yardımcıolabiliyorlar.iyi araştırın acele etmeyin derim ben şahsi görüşüm
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2014, 21:44:03 »
Sompo japandan bir teklif alin isterseniz abi. Bana gore çok iyi bir firma. Gerek sözleşme deki maddelerle gerekse fiyat konusunda
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2014, 21:46:12 »
Çağlar bey selam
Kasko sigorta işleri çok karışık işler satarken allayıp pulluyorlar ama iş düşünce sırt çeviriyorlar mırım kırım ediyorlar genelde.
bence en sağlamı sigortayı tanıdık yada bir arkadaşınızın tanıdığı varsa ona yaptırmanız.Problem çıkınca bayinin çok faydası oluyor benim nacizane tavsiyem bu.Banka sigortaları daha uygun oluyor ama problem çıkınca nasıl davranırlar bilemiyorum.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2014, 23:15:51 »
Çağlar bey selam
Kasko sigorta işleri çok karışık işler satarken allayıp pulluyorlar ama iş düşünce sırt çeviriyorlar mırım kırım ediyorlar genelde.
bence en sağlamı sigortayı tanıdık yada bir arkadaşınızın tanıdığı varsa ona yaptırmanız.Problem çıkınca bayinin çok faydası oluyor benim nacizane tavsiyem bu.Banka sigortaları daha uygun oluyor ama problem çıkınca nasıl davranırlar bilemiyorum.
Selamlar

Ümit bey vallahi adanada tanıdık bi kardeşim vardı sağolsun bugüne kadar epey ilgilenmişti bu işlerle ama simdi hem ben konyadayim hem de arkadaşlar isi bıraktı kaldım boyle ama su Toyota kaskoyu öven var baya bi fiyat alicam cumartesi konyadaki yetkili serviste de 4-5 firma birden var bakalım ne fiyatlar vericekler buraya yazarım tekrar fiyatları şartları falan

Tesekkur ederim ilke bey bu arada sompo japonuda bi arastiriyim o firmayı da  hatta bi görüşme durumum olursa ogreniyim iyice fiyatlari şartları baya duyuyorum ismini firmanın bu aralar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2014, 23:39:41 »
Çağlar bey fiyat tabiki hepimiz için önemli ama fiyat/hizmet kalitesi oranını iyi araştırın derim.
Toyota kasko banada çok asıldı ama arkadaşımın kardeşi sigortacı yıllardır da onda olduğu için değiştirmedim.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2014, 21:34:45 »
Kaskoyu yaptırdım
Toyota kasko 760 lira
bide 50000 bakımı yapıldı 270 lirada o var e tabi birde sigortamız 234 lira
bakım işinde kızdım yalnız servise bi gittim 360 kusur lira fiyat çekti polen filtresiyle enjeksiyon temizeyicide koyacakmış ondan fiyat boyleymiş yok dedim koymayın uyduruk iki parça 90 lira
hemen zaten lafları hazır abi euro yukseldi biz napalım fiyatlar boyle 3 aydır sadece yağ ve yağ filtresi değiştirtdim bende o bile 270 lira

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2014, 21:39:39 »
Kaskoyu yaptırdım
Toyota kasko 760 lira
bide 50000 bakımı yapıldı 270 lirada o var e tabi birde sigortamız 234 lira
bakım işinde kızdım yalnız servise bi gittim 360 kusur lira fiyat çekti polen filtresiyle enjeksiyon temizeyicide koyacakmış ondan fiyat boyleymiş yok dedim koymayın uyduruk iki parça 90 lira
hemen zaten lafları hazır abi euro yukseldi biz napalım fiyatlar boyle 3 aydır sadece yağ ve yağ filtresi değiştirtdim bende o bile 270 lira
Abi kasko full kaskomu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 04, 2014, 00:06:34 »
İlke bey full kasko ama hasarsızlık indirimi var tabi bu fiyatın icinde fakat sunu net söyleyebilirim ki koltuğa oturmadan önce ben size teklifleri anlatayım dedim gorevli hanfendiye 790 liraya kadar teklif aldım daha aşağısıni veremicekseniz hic ugrasmayalim dedim öyle oturdum sonra başladım pazarlığa hatta gözünün önünde trafik sigortasını başka yerden yaptırdım telefondan daha düşük fiyat veremediği icin 234 liradan oda baya cebellesti kasko icin 760 a düşürdü sunuda
belirteyimki böyle yerlere su fiyatları aldım diyerek gitmek çok ise yariyomus bilgileri bilgisayara girerken teklifleri ve veren firmalarında soruyorlar onları da not ediyorlar öyle fiyat cikiyor e zaten teklifi veren firmanın ornek policesini görebiliyorlardır diye düşünüyorum dolayisiyla müşteri kaybetmemek için fiyatı kiriyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 04, 2014, 11:07:00 »
İlke bey full kasko ama hasarsızlık indirimi var tabi bu fiyatın icinde fakat sunu net söyleyebilirim ki koltuğa oturmadan önce ben size teklifleri anlatayım dedim gorevli hanfendiye 790 liraya kadar teklif aldım daha aşağısıni veremicekseniz hic ugrasmayalim dedim öyle oturdum sonra başladım pazarlığa hatta gözünün önünde trafik sigortasını başka yerden yaptırdım telefondan daha düşük fiyat veremediği icin 234 liradan oda baya cebellesti kasko icin 760 a düşürdü sunuda
belirteyimki böyle yerlere su fiyatları aldım diyerek gitmek çok ise yariyomus bilgileri bilgisayara girerken teklifleri ve veren firmalarında soruyorlar onları da not ediyorlar öyle fiyat cikiyor e zaten teklifi veren firmanın ornek policesini görebiliyorlardır diye düşünüyorum dolayisiyla müşteri kaybetmemek için fiyatı kiriyorlar
Evet abi :) O olayları bizzat bende yaşadım babam bu sene kasko isini bana vermişti ve ugrasmistim. Bizimde %60 yada 65 hasarsizligimiz var birde babamın askeri personel indirimi var. Bütün kasko poliçelerini incelemistim. En iyi maddeleri kağıda döken sompo japondu. Birde en iyi fiyatı verende oydu. Kaskocumuzda onu tavsiye edince yaptırdık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2014, 12:12:45 »
Değerli dostlar, benim aracın kasko poliçesi mayıs ayı içerisinde sona ereceğinden naçizane bende biraz ders çalıştım;
Yaptığım araştırmalar sonucu aşağıda ki kriterlerin kasko poliçesi fiatı üzerinde etkili olduğudur.
1-Kasko dar veya genişletilmişmidir
2-Araç model marka vs. kriterleri ile kullanıcı hasarsızlık indirimleri
3-Orijinal parça, yetkili servis veya muadili parça,özel servis tercihi
4-Kaza sonrasında trafik sigortası ödemelerinin yetmediğinde karşıya yapılacak ödeme tutarı
5-Kaza sonrası yolcularda oluşacak bedeni zararları ve tedavi masrafları(ölüm,sakatlanma,tedavi)
6-Manevi tazminatların ve hukuksal korumanın maddi boyutu,
7-Mini onarım,aracın anahtarı ile çalınması ve yıl içerisinde yapılan kaza sonrasında hasarsızlık indiriminin devam etmesi
8-Deprem sel,yangın,terör halk hareketleri gibi ilave teminat alınıp alınmadığı........................
gibi aklıma gelmeyen sürü ile kriter etkili olmaktadır.
Bütün bunların ışığında 2011 model Corolla comfort extra aracımın kasko poliçesini HDİ sigorta dan yeniledim.
Detayları paylaşırsam; Genişletilmiş kasko,orijinal parça,yetkili servis, Karşıya yapılacak ödeme 150.000.tl,ferdi koltuk teminatı 20.000 tl,
7.8 maddelerde bahsettiğim hususlar ile çekicihizmeti, yedek araç,konaklama  vs teminatlar ile %60 hasarsızlık indirimi dahil 800.tl 9 taksit  yaptırdım.
Herkese kazasız günler dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 04, 2014, 16:23:42 »
Policelerdeki klozlari iyi incelemek lazim,satir aralarina aleyhimize olan maddeleri sokarlar ruhumuz bile duymaz. O kadar hassas bir konu ki 1 kelimenin bile onemi buyuk. Artik hasarsizlik indirimi oranlari da dusuk tutulacakmis bu yil cok odeme yapmis sigortaci efendiler >:(
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 08, 2014, 13:57:28 »
mesela çekici hizmeti sınırlı olabiliyor, dikkat etmek lazım...

araç yolda kaldı diyelim; çekici gelir çeker

2. defa yolda kaldı diyelim; çekici gelir yada gelmez, işlemin ücretli olacağını, kaskoda çekici hizmetinin poliçe süresince 1 defa olduğunu belirtir ve gider

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 21, 2014, 20:37:48 »
Bugün bende anadolu sigortadan genişletilmiş kasko yaptırdım %60 hasarsızlık indirimim var 1060 tl 9 taksit geçen senede aynı firmaya yaptırmıştım 930 tl 6 taksitti.en güzelide hasarsızlık koruması var geçen sene arabama vurup kaçmışlardı kaskodan aracımı yaptırdım ve hasarsızlığım bozulmadı.Çarşamba günü gidip poliçemi alacağım.acenta ile 1998 senesinden beri çalıştığımdan dolayı kendilerine güvenim sonsuz.istediğim servise götürme şansım var,anlaşmasız bile olsa ben götürüyorum arabam yapıldıgı zaman para ödemeden alıp geliyorum kendisi gerekli mevzuatları ayarlıyor. :)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 21, 2014, 21:07:47 »
Bugün bende anadolu sigortadan genişletilmiş kasko yaptırdım %60 hasarsızlık indirimim var 1060 tl 9 taksit geçen senede aynı firmaya yaptırmıştım 930 tl 6 taksitti.en güzelide hasarsızlık koruması var geçen sene arabama vurup kaçmışlardı kaskodan aracımı yaptırdım ve hasarsızlığım bozulmadı.Çarşamba günü gidip poliçemi alacağım.acenta ile 1998 senesinden beri çalıştığımdan dolayı kendilerine güvenim sonsuz.istediğim servise götürme şansım var,anlaşmasız bile olsa ben götürüyorum arabam yapıldıgı zaman para ödemeden alıp geliyorum kendisi gerekli mevzuatları ayarlıyor. :)

Hangi acente Cavit Abi ? Güvenilir biri ise ben de oradan yaptırmak isterim. 1-2 ayım kaldı kaskonun bitmesine. Yavaştan bakmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 22, 2014, 00:17:02 »
Hangi acente Cavit Abi ? Güvenilir biri ise ben de oradan yaptırmak isterim. 1-2 ayım kaldı kaskonun bitmesine. Yavaştan bakmak lazım.

Gölcükte feza kahyaoglu postanenin hemen arkasında.fezaya benim gönderdiğimi söyle yardımcı olurlar. :)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 22, 2014, 00:25:27 »
ben toyota veya toyota bayileri axa da yapıyor onlardan birini yaptırmanı öneririm. çünkü allah göstermesin bişey olduğunda aracın serviste işlem görecek hani araya farklı biyer daha girmeyince yine karlı sen çıkacaksın. ayrıca yedek araç temini gibi konularda çok da kolay 15 dk da test araçlarından bir tanesinin anahtarını da eline veriveriyolar :D yani kısacası şu bir işe birden fazla kişi karışınca çok karışıyo ya bunda da ayrı bir şirket falan girdiğinde işler karışıp başın ağrıyabilir
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk