0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1,4 alırdım abi. Uzun yolda 1,0 rahat olurmusunuz bilmem
Performans beklentim yok, az yaksın yeter. Uzun yol olduğuna bakma abi, ben yavaş yavaş geze geze gitmeyi planlıyorum zaten
tek başına ve ağırlıksız gezeceksen hız yapmayacaksan up olabilir. ama unutma bazen öyle durumlar oluyor ki biraz daha güç gerekiyor. uzun yolda ise büyük motor daha az yakar. up ın özelliği şehir içi sıkışık trafikte az yakması..
Az veya cok yakma yol kosullarina ve kullanici tepkilerine gore degiskenlik gosterir. Kucuk motor uzun yolda fazla yakar diye bir inanis var bu dogru degil. Yaris 1.0 benzinli ile. İstanbul antalya arasi 4.2 yakalanmisti.
A8 3.0 dizel de şehir dışı 5.8 lt gibi değerler görünüyor.
Yoğun trafikli şehir içi mi yoksa çevreyolu mu?
Yahu yurtdışında benzin ucuz...Takmayın, kiralayın bir Tahoe, gezin rahat rahat...
Ayıptır sorması yolculuk hangi ülkeye?
1.0lt Up'ı internet üzerinden rezerve ettim. İlginiz için teşekkür ederim, yaklaşık 2 hafta sonra döndüğümde buradan izlenimlerimi paylaşırım. Görüşmek üzere, kazasız olun.
Ayıptır sorması yolculuk hangi ülkeye?Bu konuda haklisin Hakan abi.A4 ile 90'i geçmezsem acayip az yakıyordu araba.Hele ki yeni 177 Hp'lik motor ile daha az yakıyor mübarek Bknz. avatarım