0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında sıkılacak bir şey yok.Bu konu size ait ve sıkılan olursa da diğer konulara misafir olabilir.Gezmeyi,seyahat etmeyi çok seviyorum ve benim gibi gezmeyi seven esim (Özcan Musaoglu) var.Siz yazın biz büyük bir zevkle okumaya ve fotograflara bakmaya hazırız Mehmet bey
Teşekkür ederim Sema Hanım. Bu konuyu açmaktaki amacım hangi aracı kiralayacağım konusunda yardım almaktı , ama madem bu tarz gezi yazılarına da ilginiz var ben müsait oldukça gezdiğim yerleri yazayım. Bugüne kadar bir çok ülkede bulundum, beğendiğim özel yerleri sizlerle başka konu başlıkları açarak paylaşacağım.
Venedikte nerelere gittiniz? Sadece venedige yetmistir 1 gün. Mestre venedik 1.30 avro one way 75 dakikalik bilet. :-)
Bizde eşimle yeni yaptık venedik turu mestrede otelde kaldık eglenceliydi, otel guzeldi, baya gezdirdim eşimi :-):-) Şimdi nereye gidelim diye tutturmaya başladı. Çok güzel yerleri gezmissiniz güzel bir seyahat olmuş.
Merhabalar tekrar, Teşekkürler Özcan abi, bende mümkün oldukça yurt dışı gezilerimi ve araç tecrübelerimi paylaşacağım. Konuyu durup durup hortlatıyorum kusura bakmayın Bu da Slovenya'da çok güzel bir dağ yolu. Dağa tırmanırken çekememiştik, inerken çektik. Not: Bu araç vw up değil, 1.2 corsa https://www.youtube.com/watch?v=o9kD_p5U7Ow
Özcan abi ben iş nedeniyle hep o moddayim zaten :-)