0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hehehe aynen oyle olmus abim En hizli satilan telefon iphone 5 oldu. En yavas satilanda 3 tane sony z1 oldu hepsi 1 er ayi buldu.
Hayırdır hocam, neden her dünya kupasında ? Arkadaşlarla telefon iddiasına girip her seferinde galip mi çıkıyorsunuz ?
İlke 3 tanesi niye z1 farklı tel olsa anlıcam da aynı teli niye satıp aldın . Camı mı çizildi .
eskiden telefonlari 3-4 sene kullanabilirdik ama bu akilli telefonlar 1 seneden sonra hurdaya donuyor.
Arkadaşlar, giden tekere çomak sokmak gibi anlaşılmasın ama samimiyetinize de sığınarak birşeyler yazmak istiyorum. Geçen gün eşimle bir kafeye oturduk. Akşam vaktiydi. Birer kahve söyledik ordan burdan muhabbet ediyoruz. Daha doğrusu 2 hafta sonra çıkacağımız tatil hakkında konuşuyoruz. Her neyse. Etraftaki masalar hemen hemen dolu. Şöyle göz ucuyla insanlara bir baktım, herkesin elinde koca koca ekranlar, herkeste ekran üzerinde yapılan malum el-parmak hareketleri, herkesin yüzüne telefon ekranların ışığı yansımış, kendinden geçmiş adeta hipnotize olmuş insanlar. masada beraber oturuyorlar ama birbirlerinden aslında çok uzaktalar. sadece cismen oradalar. tahmin ediyorum birçoğu üniversite öğrencisi. biz kahvelerimizi içtik kalktık ama manzara aynen devam ediyorduBir başka gün, yine geç saatlerde eve gidiyorum. malum hava kararmış. birden bir apartmanın merdivenlerine dizilmiş, üzerinde ışık parlayan 5-6 civarı surat görüyorum. ekranların yüzüne vurduğu ışıklarla tabiri caizse abajur gibi parlayan 5-6 surat. ve hepsi yine ve maalesef hipnoz halinde. Otobüse, minibüse biniyorum ilköğretim çağındaki çocukların gözleri yine büyülü ekranlarda ve yine dünyadan kopuk.Yahu arkadaşlar, avazım çıktığı kadar bağırarak haykırmak istiyorum, "kim icat etti ulan bu akıllı telefon denen toplum katillerini" adamakıllı iki çift laf edecek insan kalmadı etrafımızda, eden dahi bir gözü sende bir gözü telefonda, sevdiğim insanların gözlerine doya doya bakamayacak mıyım...yeter yaaa.kusura bakmayın arkadaşlar. bu konuda çok doluyum, içimi dökmek istedim sadece.
Bizim ace 2'ler baya sağlam. S3'ler niye öyle anlamadım.
İşin garibi S4'lerde de kozmetik olarak yıpranma sorunu var. Yanlardaki krom kaplama soyulabiliyor S4'te de.