Anket

Telefonunuz kaç yıllık?

0 - 1 yıldan az.
1 - 2 yıldan az.
2 - 3 yıldan az.
3 - 4 yıldan az.
4 - 5 yıldan az.
5 yıl ve üstü.

Gönderen Konu: Telefonunuz kaç yıllık?  (Okunma sayısı 11040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Telefonunuz kaç yıllık?
« Yanıtla #60 : Temmuz 24, 2014, 10:24:41 »
Hehehe aynen oyle olmus abim :) En hizli satilan telefon iphone 5 oldu. En yavas satilanda 3 tane sony z1 oldu hepsi 1 er ayi buldu.

İlke 3 tanesi niye z1 farklı tel olsa anlıcam da aynı teli niye satıp aldın . Camı mı çizildi . :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Temmuz 24, 2014, 10:24:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Temmuz 24, 2014, 10:55:27 »
ilk android telefonum LG E400 den bugün itibariyle terfi ediyorum. Artık çok ağır kalmıştı. Kısmetse s4 mini satın aldım onu kullancağım.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1600
  • Model Yılı: '14
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Temmuz 24, 2014, 11:08:13 »
Hayırdır hocam, neden her dünya kupasında ? Arkadaşlarla telefon iddiasına girip her seferinde galip mi çıkıyorsunuz ?  :D
aslında o yönüm de vardır ama hiç aklıma gelmemiş, 2018 de öyle yapayım bari :)
tamamen tesadüf. 2000-2006da 2 şer yıldan 3 tane değiştirdim, 2006 ağustos-2010 haziran tek telefon, 2010 haziran-2014haziran tek telefon, 2014 haziran- ?
matematik işlemi gibi oldu sayı dizsini tamamlayan rakamı yazınız:D
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Temmuz 24, 2014, 13:08:34 »
Askerden sonra aldığım ilk telefonum 2006  model sony ericson k750 i efsane telefonda diyebiliriz.2014 ocak ayına kadar kullandım ve birkez bile beni zor durumda bırakmadı hala kutusu ve bütün aksesuarları ilk gün ki gibi durur çanta kullandığım için pek çizik kazıkta yok hani .Şimdiki cihazın HTC ONE S bu cihazımdan da çok memnunum yaklaşım 7-8 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Temmuz 24, 2014, 14:46:49 »
eskiden telefonlari 3-4 sene kullanabilirdik ama bu akilli telefonlar 1 seneden sonra hurdaya donuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Temmuz 24, 2014, 14:54:22 »
 1 seneyi biraz gecti note2 kullaniyorum düsmekten kenarlari yara bere icinde  tahmini 2 sene daha kullanirim daha sonra ya htc alirim  htc one s hoşuma gidiyor yada samsung note serisine devam ederim ve tabiki saatini de alirim :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Temmuz 24, 2014, 15:00:42 »

İlke 3 tanesi niye z1 farklı tel olsa anlıcam da aynı teli niye satıp aldın . Camı mı çizildi . :D
Abi kamerasinda kirmizi leke sorunu vardi hep :) bende satip baska aldim ondada olustu bir sure sonra. Birisindede sim kart yuvasini kirdim arka kapagi acildigi icin su gecirmeme ozelligi kaybolmustu
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Temmuz 24, 2014, 15:04:34 »
2012/Mart ayında iPhone 4S 16GB almıştım. Taahhüt ile cihaz 1580 Lira'ya gelmişti. Şu an 8GB modeli 1200 TL. ''Bir yatırım aracı olarak; iPhone'' ekonomi literatürüne girdi.  :D :nija: iPhone 5S bu kadar başarısız bir cihaz olmasaydı alacaktım ama iPhone 6'dan umutluyum. Çok büyük ihtimal de alırım. 5,5 ya da 4,7 inç ekran ile bayağı sağlam bir alet geliyor Eylül-Ekim aylarında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 1600
  • Model Yılı: '14
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Temmuz 24, 2014, 15:17:45 »
eskiden telefonlari 3-4 sene kullanabilirdik ama bu akilli telefonlar 1 seneden sonra hurdaya donuyor.
samsung wave vardı bada işletim sistemli android olsa bir dört yıl daha giderdi. şimdi anneme verdim cayır cuyur kullanıyor hala..aliminyum kasaydı çat çut betona düştü bir şey olmadı.
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Temmuz 24, 2014, 15:54:32 »
Arkadaşlar,

giden tekere çomak sokmak gibi anlaşılmasın ama samimiyetinize de sığınarak birşeyler yazmak istiyorum.

Geçen gün eşimle bir kafeye oturduk. Akşam vaktiydi. Birer kahve söyledik ordan burdan muhabbet ediyoruz. Daha doğrusu 2 hafta sonra çıkacağımız tatil hakkında konuşuyoruz. Her neyse. Etraftaki masalar hemen hemen dolu. Şöyle göz ucuyla insanlara bir baktım, herkesin elinde koca koca ekranlar, herkeste ekran üzerinde yapılan malum el-parmak hareketleri, herkesin yüzüne telefon ekranların ışığı yansımış, kendinden geçmiş adeta hipnotize olmuş insanlar. masada beraber oturuyorlar ama birbirlerinden aslında çok uzaktalar. sadece cismen oradalar. tahmin ediyorum birçoğu üniversite öğrencisi. biz kahvelerimizi içtik kalktık ama manzara aynen devam ediyordu

Bir başka gün, yine geç saatlerde eve gidiyorum. malum hava kararmış. birden bir apartmanın merdivenlerine dizilmiş, üzerinde ışık parlayan 5-6 civarı surat görüyorum. ekranların yüzüne vurduğu ışıklarla tabiri caizse abajur gibi parlayan 5-6 surat. ve hepsi yine ve maalesef hipnoz halinde.
Otobüse, minibüse biniyorum ilköğretim çağındaki çocukların gözleri yine büyülü ekranlarda ve yine dünyadan kopuk.

Yahu arkadaşlar, avazım çıktığı kadar bağırarak haykırmak istiyorum,

"kim icat etti ulan bu akıllı telefon denen toplum katillerini"
adamakıllı iki çift laf edecek insan kalmadı etrafımızda, eden dahi bir gözü sende bir gözü telefonda, sevdiğim insanların gözlerine doya doya bakamayacak mıyım...yeter yaaa.

kusura bakmayın arkadaşlar. bu konuda çok doluyum, içimi dökmek istedim sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Temmuz 24, 2014, 16:26:36 »
Arkadaşlar,

giden tekere çomak sokmak gibi anlaşılmasın ama samimiyetinize de sığınarak birşeyler yazmak istiyorum.

Geçen gün eşimle bir kafeye oturduk. Akşam vaktiydi. Birer kahve söyledik ordan burdan muhabbet ediyoruz. Daha doğrusu 2 hafta sonra çıkacağımız tatil hakkında konuşuyoruz. Her neyse. Etraftaki masalar hemen hemen dolu. Şöyle göz ucuyla insanlara bir baktım, herkesin elinde koca koca ekranlar, herkeste ekran üzerinde yapılan malum el-parmak hareketleri, herkesin yüzüne telefon ekranların ışığı yansımış, kendinden geçmiş adeta hipnotize olmuş insanlar. masada beraber oturuyorlar ama birbirlerinden aslında çok uzaktalar. sadece cismen oradalar. tahmin ediyorum birçoğu üniversite öğrencisi. biz kahvelerimizi içtik kalktık ama manzara aynen devam ediyordu

Bir başka gün, yine geç saatlerde eve gidiyorum. malum hava kararmış. birden bir apartmanın merdivenlerine dizilmiş, üzerinde ışık parlayan 5-6 civarı surat görüyorum. ekranların yüzüne vurduğu ışıklarla tabiri caizse abajur gibi parlayan 5-6 surat. ve hepsi yine ve maalesef hipnoz halinde.
Otobüse, minibüse biniyorum ilköğretim çağındaki çocukların gözleri yine büyülü ekranlarda ve yine dünyadan kopuk.

Yahu arkadaşlar, avazım çıktığı kadar bağırarak haykırmak istiyorum,

"kim icat etti ulan bu akıllı telefon denen toplum katillerini"
adamakıllı iki çift laf edecek insan kalmadı etrafımızda, eden dahi bir gözü sende bir gözü telefonda, sevdiğim insanların gözlerine doya doya bakamayacak mıyım...yeter yaaa.

kusura bakmayın arkadaşlar. bu konuda çok doluyum, içimi dökmek istedim sadece.
haklisin abi  bende o universite ogrencilerindenim  arkadaslarla cafeye gidiyoruz veya oturuyoz internet paketin var mi paylaşana bizle diyolar aciyorum sonra yuzumuze bakmiyolar  ha ben yapmiyormuyum yapiyorum ama muhabbet olcagi zaman degil bazi insanlarda hastalik derecesinde var
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Temmuz 24, 2014, 16:58:56 »
ben bu tarz şeylerle karşı karşıya kalmıyorum benim oturduğum masada telefonla oynanmaz :kötü:
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Temmuz 24, 2014, 17:31:01 »
benim cengaver 8 yıl oldu tıkıt tıkır çalışıyor. bataryasına son 2 yılda çok dikkat edemedim bu yüzden şarjım artık en fazla 3 gün gidiyor ama olsun.

bu arada akıllı telefon üreticilerinin hiçbir suçu yok. insanlar teknolojiyi geliştiriyor. zorla kimseye satmıyorlar. suç, bu ürünleri alıp bilinçsizce kullananlar ve bireyleri yeteri kadar eğitemeyen sistemdedir.

teknolojinin kalbi sayılabilecek ülkelerde insanlar yüzüne bakmayacağınız telefonları kullanıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Temmuz 24, 2014, 21:27:35 »
S3 kullaniyorum.  2 yil oldu
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Temmuz 24, 2014, 23:35:22 »
SAMSUNG S3.

Geçen yıl NİSAN veya MAYIS ayında almıştım.

Beklentimden hızlı bir şekilde yıprandı.

6. gün kendiliğinden ekran çatladı, garantiye vermedim. Versem her zamanki gibi "Kullanıcı hatası" deyip geçecekler, biliyorum.
Neyse ki yaklaşık 2 cm'lik oval bir çatlak, dikkatli bakılmadıkça belli olmuyor ve dokunmatiğe etki etmiyor.

1 seneyi doldurmadan arka kapakta muhtelif karartı şeklinde, 6-7 tane dikey çizgiler oluştu.
Telefon etrafındaki kromajlar(!) kararmaya başladı.

Yaklaşık 6 aydır da ekstra 3-4 program kullanmama rağmen ekstrem bir şekilde kasılmalar mevcut.

Aldığıma pişman olduğum ilk telefondur kendileri.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Temmuz 25, 2014, 01:12:38 »
GM Fox şirket hattını kullanıyorum 4 yılı geçti alalı. Pil sorunu hariç ki gene iyi dayandı bana kasa gerçekten çok sağlam, başına gelmeyen kalmadı garibimin 15 cm lik çamuramı düşmedi 8-9 m yüksekten betonamı çakılmadı zavallım  :alkis:

S3 de şahsi hat 2 yılı geçti alalı, 4-5 kere düşürdüm koruma kılıfı olmasına rağmen alt metal kırıldı ve sağ alt ön ekran da 1 cm uzunluğunda dağılmadan çatlama oldu ama kullanıma engel değil.

Bu arada telefonlara verilen paralara acıyorum. Aldığınız telefonu GERÇEKTEN KULLANILAMAZ hale gelene kadar kullanmanızı gereksiz harcamalardan kaçınmak için şiddetle rica ediyorum...
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Temmuz 25, 2014, 01:18:15 »
 Efsane nokia 7. yılı çok akıllı değil ama kesinlikle dayanıklı batarya 5 gün gidiyor 15tl ekran 10 tl cepkask yok ihtiyaç da yok :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Temmuz 26, 2014, 16:34:59 »
Bizim ace 2'ler baya sağlam. S3'ler niye öyle anlamadım.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Temmuz 26, 2014, 19:47:07 »
Bizim ace 2'ler baya sağlam. S3'ler niye öyle anlamadım.
İşin garibi S4'lerde de kozmetik olarak yıpranma sorunu var. Yanlardaki krom kaplama soyulabiliyor S4'te de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Temmuz 26, 2014, 20:21:55 »
İşin garibi S4'lerde de kozmetik olarak yıpranma sorunu var. Yanlardaki krom kaplama soyulabiliyor S4'te de.

Çok ilginç diyeceğim fakat; aslında ilginç değil. Teknik olarak çok iyi dışta kaliteden çalabiliyorlar. Kaç telefonda 1 oluyor birde bunu bilmek gerekir. 6 sigma uygulayan koca bir firma Samsung.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.