0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nokia'nın 700 modelini kullanıyordum.Arızalanınca servis yerine Lumia 520 gönderdi.Lâkin aradan geçen zamana rağmen hala bu telefona alışamadım
lumia 520 hakkinda biraz bahsedermisiniz memnunmusunuz sari kutu puanim yetiyor 150 tl indirimli alabilirim 370 tl e geliyor eder mi okadar alip anneme vermek istiyorum kendim note2 kullaniyorum
okan lumialar tam bir fiyasko ama 370 e falan alırsan bi de annene vereceksen sonuçta o arama yapar arada belki mesaj atar diye düşünüyorum işini görür bence ama annen teknolojik annelerdense face twitter falan takılıyosa pek önermem ayrıca onun kamerası baya kötü herşeye rağmen ucuz ve bu yüzden tercih edilebilir
arama falan işini görür ama telefon ihtiyacı yoksa da yeni telefon alma derim puanları tablette kullanabilirsin ya da 370 e al kutuyu falan açmadan piyasadan ucuza sat sonuçta 370 den fazlaya satarsın onu arabaya bişeyler yaparsın
piyasasida yüksek herhalde araştirmadin ben bir bakiyim ona arabaya degilde yeni ust motora gecicegim zaman lazim olabilir teşekürler
yani kenarda paran olsun aldığın paraya versen bile yine kardasın motoru unutmuşum ben
nakite çeviririm parami universiteye soccoter ile gitmek olmaz konu dagilmasin neyse
bunu sormasam olmaz içimde kalır ama bu son olsun konuyu pislemeyelim daha fazla nereyi kazandın?merak ettim de
Okan anneye vereceksen uygun bir telefon.Sıkıntı yaşamaz.Ben telefonun etinden ve sütünden yararlandığım için uygun değil.Yanımda Nokia X6'nın bataryalarını taşıyorum.Aşırı derecede pil tüketimi var.Aynı batarya ile X6'nın şarzı bir tam gün gidiyor.Bu nedenle Lumia 520 işimi görmüyor.Adam gibi programda yok zaten...