Selam arkadaşlar, kullanmakta olduğunuz telefonu ne kadar zaman önce aldınız? 1 yılı henüz doldurmadı ise ilk seçenek size uygun olan, 5 yılı doldurdu ise son seçenek uygun.
İlginç verilerin ortaya çıkacağından eminim.
Nokia 5800 telefonumu 2007 Nisandan beri kullanıyorum.
iphone 5s kasım-2013 den beri kullanıyorum, eski telefonum iphone 4s di. Yaklaşık 20 ay kullandım.
1 telefonum 3 digeri 1,5 haftalik
Samsung Galaxy S3 telefonumu Ekim 2012'den beri kullanıyorum.
17 Kasımdan beri Nexus 5, 32 GB kullanıyorum, sanırım 2 yıl bende kalır. Bundan önce Galaxy Nexus (Nexus 3) vardı 1,5 yıl kullanmıştım.
Note2 2013 ağustos ta aldim
26 şubat 2012 de aldığım iphone 4s'i tam olarak 26 aydır kullanıyorum:)
Arabayı değiştirmeyecek olsam tel değiştirecektim bu aralar ama bi süre daha kullanacağım gibi duruyor..
Şahsi telefonum yok, şirket telefonunu kullanıyorum oda 3 yıllık falan.
2011 xperia x10 değişim zamanı geldi galiba sorun yok ama yavaşladı prosesör yavaş kalıyor artık:)
2011 den beri iphone 3 kullanıyordum, iki ay önce General Mobile Discovery aldım.
Geçen yıl nisan ayında aldım sony Ericsson xperia ray
2013 Ocak ayından beri Huawei marka telefonumu kullanıyorum. Çok sağlamdır, defalarca yere düştü en sonunda camın üstüne bir metreden mermere düştüğünde camı çatladı. Garantiden camı değişti ve sorun yok, devam.
Nokia 6300 2008' den beri.

Bir de şirket hattı olan T40 var, henüz 5 aylık olan.
2007 yılından beri Sony Ericsson w810i daha nice senelere inşallah..........
Tek fosil kullanan benmiyim diye korkmuştum.
Benim gibi 5 yıllık makina kullananlarda varış.
Satmasaydım I4 üçüncü yılında olacaktı.
İkinci telefonum Nokia 700 13 ay oldu
Ipad1ise tam 4 yıl oldu.O benden vazgeçinceye kullanmaya devam edeceğim.
Kardesim 2010'dan bu yana I4 kullanmaya devam ediyor.
Mesaj Birleştirildi: 28 Nis, 2014 12:11
Selam arkadaşlar, kullanmakta olduğunuz telefonu ne kadar zaman önce aldınız? 1 yılı henüz doldurmadı ise ilk seçenek size uygun olan, 5 yılı doldurdu ise son seçenek uygun.
İlginç verilerin ortaya çıkacağından eminim.
Tek fosil kullanan benmiyim diye korkmuştum.
Benim gibi 5 yıllık makina kullananlarda varış.
Ben de başka bir şey sormak istiyorum.Çok sevipte satmaya kıyamadığı için ya da kendisi için bir hatırası önemi olan telefonunu saklayan var mı aramizd.
Benim ve Almanya'da ki eniştemin (kendisinin sıfır'dan farksız hala) Nokia 8850 telefonlarımız hâlâ durur.Kullandigim dönemde birkaç kere düşürdüğüm için yara bere içinde olsa da değerli eşyalarım arasında durur
Bende vodafone dan alınma HTC Desire kullanıyorum, 2010 yılında almıştım sanırım. Değişim zamanı geldi ancak bozuluncaya kadar gitsin diye bekliyorum.
Nisan 2013 senesinden beri Sony xperia Z kullanıyorum.ilk çıktığı zamanlar renkli ekranı olan siemens telefonumu ve zamanında iyi paralara aldığım nokia 6600 telefonlarımı hala saklıyorum