0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peugeot 308, yeni turbo benzinli PureTech motoru ile yakıt tüketim rekoru kırdı.Peugeot açıklamasına göre, PureTech motoru ile Peugeot 308, 100 kilometrede 2,85 litre yakıt tüketimi ve tam depoyla 1.810 kilometre menzil ile yakıt tüketimi konusunda tasarruf rekoru kırdı.Performans, Fransız Otomobil, Motosiklet ve Bisiklet Teknik Birliği (UTAC) yetkililerinin kontrolü altında İspanya Almeria Pisti'nde gerçekleştirildi. Altı ileri manuel vites kutusuyla eşleşen yeni üç silindirli turbo benzinli PureTech motoruyla donatılmış olan seri üretim Peugeot 308, böylece 51,4 litre tüketerek kesintisiz 32 saatten fazla yol aldı.Peugeot 308 tam depoyla yakıt tüketimi ve menzil rekorunu kırdı. Bu sonuca ulaşmak için çok sayıda pilot test sırasında aracın direksiyonunda birbirinin yerine geçti. Bu performans seri olarak üretilen bir model ile gerçekleştirildi. Peugeot 308 1,2l e-THP 130 hp benzin motorlu seri üretim bir model olarak yakıt tüketimi konusunda referans oldu.
308 1,2l e-THP 130 hp motoru ile 100 km'de 2.85 lt tüketim rekoru kırmış. Helal olsun adamlara valla .Haber eki,
Bu yapılan yol şartlarında çogu araba bu degerlere yaklaşabilir. Çok ütopik ve gereksiz bir test. (bence)
test gereksiz olsa bile toyotanın gözüne sokmamız gereken bir şey var o da1,2l e-THP 130 hp
toyota 1.2 lt 130 hp araç üretse alır mıydınız ?
üreteceğini sanmıyorum bunlar üretene kadar elektrik motorları çıkacak zaten. Ama neden olmasın 1.2 130 hp üreten 1.6 180 hp 250 nm üretebilir işte onu alırdım sonuçta toyota yaparsa sağlam ve uzun ömürlü olacaktır gaza basınca koltuğa yapışmayı kim istemez
Bu sözünüzü size hatırlatacagım. Lütfen unutmayın.
İyiki toyota atmosferik uretiyor. ben ve benim gibi dusunenler ne alacakti o zaman. turbolu motora lpg olmuyor. turbolu motora da sicak bakmayan biriyim. araba programinin birinde 0.9 cc turbolu motor icin yorumcu diyorki. : hergun her ogunde ceyrek porsiyon yemek ve 1 porsiyon tatli yerseniz ne olur. hasta olursunuz.1.0 cc motor 2. cc turbo o motor ne kadar yasayabilir.
açıkçası 1,2 130 beygir kulağa hoş geliyor ama gerçek hayatta ne kadarını kullanıyoruz ki bu beygirlerin. mesela benim arabam 132 beygir 12,000 km oldu. sadece bir kere kullandım o da meraktan:) bence fındık motor olayı biraz abartılıyor. kaldı ki Toyota 2015 yılı itibariyle hidrojen yakıt sistemine geçiyor. bu konuda Amerika sitelerinde bizim Toyota'dan 1,6 dizel beklediğimiz gibi bir heyecan var.Bu konu sadece şahsi fikrim.. Toyota Renault Hyundai Peugeot gibi alman markası olmayan araçlara sürekli ikinci sınıf muamelesi yapılıyor.. sadece üzülüyorum bu kadar büyük firmalar araba konusunda bildiği bir iki satırdan öteye geçmeyen kişiler tarafından karalanıyor. keşke o firmalar milyarlarca dolar parayı argeye harcayacağına otomotiv konusunda bu kadar radikal sözler sarf eden kişileri mühendis olarak alsalar
hocam alman markalarına bakış aslında bizde öyle dünya araç satışlarına baktığınızda almanlardan çok japonlar söz sahibi bizde 2013 golfü 75 liraya alıp sahibinden com a 99bin tl ye koyan adamlar var yine jetta el değiştirdikçe kullnadıkça 2. elde değer kazanıyor gidip almasak piyasası göçecek ama herkeste bir wv sevdası... algı meselesi bencebirde 132 bg yi kullanmıyoruz demişsinizde virajlı tek şerit yolda bir an önce önündeki kamyonu sollaman için bu 132 bg ve daha fazlası gerekiyor yoksa virajın sonua gelince kamyonla yan yana geliyorsunuz ve karşınıza ne çıkacağı belli olmuyor birde araçta 4-5 kişiyseniz fazla beygir hayat kurtarır bence
güç konusunda size katılıyorum, bende ciddi bir vag düşmanıyım gerek satış politikası olsun, gerek servis , gerekte otomobilleri göz önüne aldığımızda, ama sürdükten sonra direkt vw aldım. Fiyat/kalite yerinde olunca, insan bir anda herşeyi unutuyor.
Su 75mılyara alıpta 99mılyara satısa koyan adamın arabasını kimse almıyor satıcı egosunu tahmin ediyor. ..kendini uyanık zabneden kesim sonucta arabaların satıs fıyatları ortada döküman olarak indiriyorsun keriz bulursalar satarlar