0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
açıkçası 1,2 130 beygir kulağa hoş geliyor ama gerçek hayatta ne kadarını kullanıyoruz ki bu beygirlerin. mesela benim arabam 132 beygir 12,000 km oldu. sadece bir kere kullandım o da meraktan:) bence fındık motor olayı biraz abartılıyor. kaldı ki Toyota 2015 yılı itibariyle hidrojen yakıt sistemine geçiyor. bu konuda Amerika sitelerinde bizim Toyota'dan 1,6 dizel beklediğimiz gibi bir heyecan var.Bu konu sadece şahsi fikrim.. Toyota Renault Hyundai Peugeot gibi alman markası olmayan araçlara sürekli ikinci sınıf muamelesi yapılıyor.. sadece üzülüyorum bu kadar büyük firmalar araba konusunda bildiği bir iki satırdan öteye geçmeyen kişiler tarafından karalanıyor. keşke o firmalar milyarlarca dolar parayı argeye harcayacağına otomotiv konusunda bu kadar radikal sözler sarf eden kişileri mühendis olarak alsalar
wv bence gereksiz pahalı özellikle boş araçlara dünya para istiyorlar almak için çok zengin olmam lazım yoksa wv mi
Allah allah. Adamlar motor yapmis. Toyotanin yapmadigi belkide yapamadigi yapmaya cesaret etmedigi motoru yapmislar. Yakit tuketimi her aracta boyle olur diyen arkadaslar gercekten buna inaniyorsaniz baska soze hacet yok.Peugeot laf ediyorsunuz ancak yahudi mercedesidir pug. Kofnfor donanim vs hepsi vardir. Motor sanzimana fransizlar kadar calisanda yoktur. Vw hala antipati duyanlar var. Vw audininde sahibi arabada ne lastik ne ic trim sesi var once bindiginiz ( bindigimiz) araclar vw kaliteli olmaliki laf edebilelim. Ayroca donanimsiz arac satmada toyotada meshurdur. Cam dugmesine isik koymak yerine adamlar full auto camdan bile kismislar