0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi akşamlar , 1 yıllık bir akünün 2-3 günde bitmesi biraz ilginç geldi bana bizim ailede 2 adet Corolla var 1 tanesi 2008 model ve zaman zaman 10 gün çalışmadığı olduğu halde hiç bu tür bir sorun yaşamadık. Aracta alarm varmı ? Alarm dan kaynaklı aşırı akım çekme gibi bir sorun olabilir mi ?
Aküyü sök 1 haftada akü bitmez. Hatta bazen ben 2 hafta çalıştırmıyorum.. Bugünlerde benimde akü ile sorunum vardı. Arabayı azcık yüksekçe bir yere park ettim. Azcık salınca hemen çalışıyo
vallahi boyle biseyi ilkdefa duydum , daha once arabami uzun sure biraktim ama hic sorun yaşamadım, bence salliyorlar ozaman tatile gittik otel garajina arabayi cektik , 2 gunde 1 arabaya inip marsami basicaz ? yahu digwr marka arac sahipleri gorse bize guler ya ahahahhaha rezalet sacmalik yahu resmen , gecen sene 15 gun tatil yaptim 1 gun arabaya bisey almaya indim marsa bile basmadim 15 gun sonunda tik calisti
Siz arabanin üzerinde anahtari mi birakiyosunuz kontagin üzerinde onu anlamadim immobilizerin elektirigi çekmesi demişsiniz bizim araba yeri geliyor 1 hafta 1,5 hafta yerinden oynamiyo garajda akü teklemiyor bile 1 1,5 yilik akü bundan ònce 6 senelik akü vardi ondada tekleme yoktu ayni şekilde yatiyodu araba yine çalişiyordu radyo dinlemekten bitirdim önceki aküyü
Küçük bir sorun gibi görünüyor ama olmadık yerde-zamanda iş açar başınıza. Bence sorun aküden kaynaklanmıyordur, servis de resmen sallamış. öyle 2-3 güne bir çalıştırmanın şart olduğu araç mı kaldı bu yüzyıl içinde!Komşumun aracında da aynı sorun vardı, uzun süre servis servis gezdirdi. En sonda araca sonradan takılan cd çaların akım çektiğini buldular. Eskiye dönünce sorun bitti. Bence aracınıza sonradan takılan herhangi bir aksam sorun çıkartıyor olabilir.
bence akuyu bir test etsinler , normal degil bu durum
Bence servis dışında akünün voltaj ve akım değerlerini ölçtürün. Daha sonra servise tekrar gidin serviste doldurulan iş emri formuna ayrıntılı olarak sorununuzun yazılmasını talep edin, Akünüzün ölçüm değerlerini sorunun giderilmesine yönelik servis önerilerini yazılı olarak talep edin. Önce Toyota Türkiye ye sonuç alamaz iseniz Toyota Avrupa ya ( http://www.toyota.eu/contact/Pages/default.aspx ) şikayet bildirimi yapınız. Toyota şikayetinizi mutlaka değerlendirecek ve çözümleyecektir. Biraz zamanınızı alacak ama servislerin artık insanları başından savamayacağının farkına varması gerek. Bizler araç kalitesine olan güvenimizden dolayı Toyota yı seçtik hiç bir servisin bu güveni sarsmaya hakkı yok.
Gps var mi araçta gps varsa oda harciyabilir aküyü
Aküyü belkide konvektör şarz edemiyor ariza oradada olabilir